POL KREJG ROBERTS: CIA planira atentat na Putina

POL KREJG ROBERTS: CIA planira atentat na Putina

28 oktobra 2014

int_vladimir_putin_sanctions_0428Piše: Pol Krejg Roberts

Napomene Vladimira Putina na 11. sastanku Međunarodnog kluba za diskusiju Valdaj su napomene humanitarnog političkog vođe, kakav još nije koračao svetom.

Uporedite Putina sa korumpiranim ratnim zločincima u Beloj kući ili njihovim marionetama u kancelarijama Nemačke, Velike Britanije, Francuske, Japana, Kanade i Australije i videćete razliku između kriminalne grupe i lidera koji se bori za humani svet u kojem može da se živi i u kojem se poštuju interesi svih ljudi.

U razumnom zapadnom društvu, Putinove izjave bi se prenosile u potpunosti, a diskusije organizovale sa napomenama stručnjaka poput Stefana F. Koena.

Na televiziji bi se trebalo čuti hor podrške i o tome bi se pisalo u štampanim medijima.

Naravno, tako nešto nije moguće u državi čiji vladari tvrde da je to „izuzetna“ i „nezamenljiva“ država sa legalnim pravom da uvede hegemoniju nad celim svetom.

Što se tiče Vašingtona i njihovih medija, nijedna država osim Vašingtona se ne pita. „Ili ste sa nama ili ste protiv nas“ što znači „ili ste naše sluge ili naši neprijatelji“.

To znači da je Vašington proglasio Rusiju, Kinu, Indiju, Brazil i druge delove Južne Amerike, Iran i Južnu Afriku kao neprijatelje.

Ovo je malo veći zalogaj sveta za državu u bankrotu, koju njihovo vazalno stanovništvo mrzi i koja nije dobila nijedan rat još otkad je pobedila sićušni Japan 1945. godine koristeći nuklearna oružja, jedini put da je takvo oružje upotrebljeno u istoriji sveta.

Pokušajte samo da pronađete jednog američkog političara koji je sposoban da precizno i direktno odgovori na pitanja umesto da izbegne odgovor

Niko ne može da pročita Putinove napomene a da ne zaključi da je on lider sveta.

Putin je toliko moćna ličnost da ga je Vašington označio kao primarnu metu za atentat. CIA će iskoristiti nekog od muslimanskoh terorista koje podržava unutar Rusije.

Za razliku od američkog predsednika, koji se ne usuđuje da se otvoreno kreće među ljudima, Putin se ne drži na odstojanju od ljudi.

Putinu ne smeta ruski narod i slobodno se kreće među svojima. To ga čini lakom metom za CIA-u koja može da iskoristi čečenskog teroristu ili džihadistu da ubije Putina

Nemoralni i izopačeni Zapad nesposoban je da proizvede vođstvo kvalitetno kao Putinovo.

Pošto su ga već ocrnili, njegovo ubistvo neće izazvati veće komentare u zapadnim medijima.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. Vlada says:

  Ako ne daj bože ubiju velikog Putina,ubiće i sve nas natenane...jedini spas čovečanstva je da se nešto dramatično desi SAD-u i time oslobodi svet trenutnih i budućih muka odnosno predstojeće apokalipse koja neminovno sledi pod dirigentskom palicom ujka Sema!

 2. buchkalo says:

  Mislim da je putin ostavio dugme na automatsko ako ga smaknu i da se toga zapad i pribojava. da ako njega smaknu istog momenta nema ni njih.

 3. Za Srbiju says:

  Američki Kongres je odobrio 30 milijardi bezvrednih dolara za skidanje Putina. To su javno obznanili.

 4. Rade Bukarar says:

  potrosili su milijarde da smaknu fidela kastra pa sta bi .tako je i sa putinom njega narod voli i stiti

 5. Zapadnjak says:

  Večina velikih svetskih lidera bila je u neko vreme na nišanu atentatora,neki su uspeli neki nisu,atentat na Putina je prosto nemoguć,iako se on kreće među svojim narodom,Ruska tajna služba pokriva sve vidove pokušaja atentata a Putin aktivno surađuje s tom službom.Jaka volja i neobično razvijen intelekt to je ono što ga izdvaja od ostalih,tako da,nema atentata-:))))!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *