POLEĆU SRPSKI MIGOVI: Putin lično tražio da se Srbiji pošalje pomoć

POLEĆU SRPSKI MIGOVI: Putin lično tražio da se Srbiji pošalje pomoć

31 avgusta 2014

MIG-29 -Srbija - TakeoffPremijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će sva tri aviona „mig 29″ kao i „migovi 21″ od sutra biti kompletno na raspolaganju, nakon što su za njih stigli akumulatori u Beograd, koji su donacija Ruske federacije.

„Mi smo raspisali tender, ali predsednik Ruske federacije Vladimir Putin lično je insistirao da nam se to donira i to nam je sinoć stiglo u Beograd“, rekao je Vučić, nakon obilaska baze Merdare.

Kako je objasnio, sada je potrebno 36 sati da se sve pripremi i ti avioni će već sutra u ovo vreme biti na raspolaganju.

„Veoma sam zahvalan predsedniku Putinu na poklonu“, rekao je Vučić i dodao da će sada, zahvaljujući ruskoj donaciji, a kad je reč o „policijskom patroliranju“, Srbija prvi put nakon dugo vremena imati pun suverenitet na srpskom nebu.

KOMENTARI6 komentara

 1. ck says:

  Putin (i Rusi) poklonio. Pamti pa vrati.

 2. Vojin says:

  A teraju nas da se kunemo u EU,pih

 3. Radnik says:

  Nekada postojala fabrika koja je proizvodila, akumulatore,m za zeleznicu, migove, EPS. Zvala se krusik akumulatori, sada posle ,,Uspesne"" privatizacije ne radi nista propada, a posla ima i te kako.

 4. Spasoje says:

  Uvijek će braća i prijatelji priteći u pomoć,bez ikakvih uslovljavanja,Bravo Care Putin i braćo Rusi.Dobro je napisao predhodnik.PAMTI PA VRATI.

 5. nebojša says:

  BRUKA!STIDI SE VUČIĆU!

 6. volprom says:

  Jadan ti je onaj kome daju, ni kuće ni kućišta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *