Policija traga za Radomirom Počučom

Policija traga za Radomirom Počučom

22 oktobra 2014

POCUCA-995_oViši sud u Beogradu ponovo je naložio policiji da na sledeće suđenje privede Radomira Počuču, pošto se nije pojavio na prethodnom, kao ni na suđenju koje je bilo zakazano za danas, saznaje internet portal “Telegraf.rs“.

Bivšem voditelju i portparolu Protivterorističke jedinice sudi se zbog sumnje da je ugrozio sigurnost Ženama u crnom pretnjama koje im je uputio preko Fejsbuka.

Sud je i u septembru naložio da on danas bude priveden, ali se u sudnici niko nije pojavio.

Počuča se u međuvremenu oglasio preko iste drustvene mreže da je trenutno u Ukrajini, gde se bori na strani Novorosije. Ukoliko sud bude zvanično obavešten da on nije u Srbiji, protiv njega će biti raspisana poternica.

(Telegraf.rs, alo.rs)

KOMENTARI6 komentara

 1. kiki says:

  Smatram da ova država pod hitno trba da uhapsi Počuču. To je sad prioritet. Time će svi problemi biti rešeni. A ovo ostalo ,može da čeka. Srecom , drugih problema nema. Pa, mislim stvarno....

 2. Niko M.Herceg says:

  Na Pravnom Fakultetu sam ucio iz predmeta "Politicki Sistem" da NVO mogu da budu kancerogene metastaze u okviru politike jedne moderne suverene zemlje (mi to nismo jer imamo Gubernatora iz E.U).....nije mi jasno kako jedna FASISTICKA organizacija kakva je "Zene u crnom" ima veca prava na tzv slobodu govora od obicnog gradjanina na primer,tako da jednom Srbskom Heroju preti grupa" nedojebanih baba,klimakterusa i tranvestita" samo sto je izneo istinu i rekao je javno,jer mu je to USTAVOM ZAGARANTOVANO PRAVO SLOBODNOG GOVORA !!! Travestija Srbskog Pravosudja !!!!!

 3. Vlado says:

  Koliko su ugrožene te šarene " žene u crnom " vidi se iz njhovih dano - noćno , anti srpskih aktivnost, ne silaze sa trgova i iz medija, toliko su crne, da ništa crnje u životu nisam čuo ni vidio,zat na njihove aktivnosti više i ne obraćam pažnju !

 4. LADY GAGA......al pazi kasu mi se svi isponapeli na......ynate vec sta.... says:

  Autentični Srpski junak Übermensch* koji prkosi standardnim pogledima na život. Odlikuje se neverovatnim sklopom fizičkih i mentalnih sposobnosti. Zna da zakolje prase, opeče rakiju, rastavi i sastavi sva "Zastavina" vozila, puca iz pištolja na slavljima, popravi veš mašinu, vozi traktor. Može da izroni krst iz ledene vode, završi fakultet sa 500 evra, popije 3 gajbe piva (do prvog pišanja), 2 litra rakije, pojede 40 sarmi, celo prase/jagnje. Služi se borilačkim veštinama i barata sa razbijenom flašom, stolicom, kaišem (žena, deca..). Mrzi Hrvate, Albance, pedere, vegetarijance, amere, komšiju... Voli Ruse, Grke, kuma... Ima veze u svim institucijama, rođake u inostranstvu, pretke na nebu i veze sa mafijom. *(Fridrih Niče - Nadčovek) "Cenim da si autentični srpski junak!"

 5. LADY GAGA......al pazi kasu mi se svi isponapeli na......ynate vec sta.... says:

  Kako postati autentični srpski junak Popiti litar nitro-glicerina i zaigrati moravac u pan-amovom avionu na 5000 m nadmorske visine vežbati sa litar šljive dnevno

 6. LADY GAGA......al pazi kasu mi se svi isponapeli na......ynate vec sta.... says:

  Ukrajina To je zemlja poznata po: - dobroj i jeftinoj ribi, - nekoj eksploziji, o kojoj se pricaju vicevi sa dvoglavom crvenkapom, - neizlecivom gastritisu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *