ПОЛИТИЧАР ИЗ ПОЉСКЕ: Немачка од ЕУ прави „ЧЕТВРТИ РАЈХ“

ПОЛИТИЧАР ИЗ ПОЉСКЕ: Немачка од ЕУ прави „ЧЕТВРТИ РАЈХ“

3 децембра 2021

ШЕФ пољске владајуће партије Право и правда (PiS) Јарослав Качиньски оптужио је Немачку на ванредном састанку посланичког клуба заседании парламентского клуба своје странке за прављење у Европској унији „Четвртог рајха“.Онлајн лист Wirtualna Polska преноси да је то изговорио овако:

„Немачка жели да створи Четврти рајх. Ми јој то нећемо дозволити!“

Исти лист Качинског `цитира` индиректно – онако како су му његове речи пренели посланици PiS који су присуствовали седници страначког клуба.

Ти посланици су признали да су речи Качињског и за њих биле – неочекиване.

У једно су сви били сигурни: да се Качињски није шалио… Качињски на појаву „цитата“ још увек није одреаговао.

Индикативно је да се „цитат“ појавио на дан када Ангела Меркел силази са функције немачког канцелара.

А оптужба за „Четврти рајх“ може ићи само на њен рачун…

KOMENTARI5 коментара

 1. Ivana says:

  I to je kao nešta nova pa ceo svet to vidi opet će miloni Rusa poginuti da oslobode Evropu od fašista i onda će opet fašistima sve oprostiti kao i posle II svetskog rata. Očito da su životi slavenskih naroda nebitni uvek ih neko daje badava. Badava su Rusi ginuli u I i II svetskom protiv nemaca kad su im svaki put oprostili pokolj a ovi čim se oporave kreću ponovo. Isto važi i za Srbe i opraštanje ustašama rvatima. Pa ko to zaglupljuje naše narode ko? Ti remetilački narodi moraju nestati kako je rekao Čerčil dosta praštanja.

 2. Ovcoizovani covid idiot says:

  Ma neeeeeeeeee :-)))

 3. See Y Leter Aligeder says:

  Pa jeste nemačka i rajh ali u pozadini oni koji ih guraju jeste američki kongres. Oni uvek nađu topovsko meso koje će da obavi posao umesto njih.

 4. Petrovgrad says:

  Pitanje je kad ko shvati. Ja nikada nisam verovao [vabovima, jer su hiljadugodišnji neprijatelji Srba i svih Slovena. Germani su pobili 50 miliona Slovena u prvom svetskom ratu i isto ili nešto više u drugom svetskom ratu.Staljin je spasio Nemce da ih Sovjetski vojnici ne istrebe. Nijedan Nemac nije ubijen iz idmazde. To što su poginuli na frontu ispred Staljingrada sami su tražili. To što su umrli u Sibiru, krivi su iz toplane što nisu pustali grejanje, ili sami Švabovi što se nisu bolje obukli, što nisu skinuli toplu odeću sa soldata Vražje divizije, ili Talijanskih karabinjera, mislim da su i SS Divizije, Princ Eugen, Skender Beg, Handžar imali debele šinjele. Što im nisu skinuli, pa da odu spremni na rad u Sibir po Gulazima.

 5. RASPUCHIN says:

  Добро јутро покатоличени Срби звани Пољаци. Већ сам много пута писао о томе што тек сада ви покушавате схватити. Поновићу тачан датум када се прешло са планова у акцију а то је било 02.01.1989.г.. Све вам је пред очима само треба схватити шта је био први корак.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u