ПОЛИТИЧАР ИЗ ПОЉСКЕ: Немачка од ЕУ прави „ЧЕТВРТИ РАЈХ“

POLITIČAR IZ POLJSKE: Nemačka od EU pravi „ČETVRTI RAJH“

3 decembra 2021

ŠEF poljske vladajuće partije Pravo i pravda (PiS) Jaroslav Kačinьski optužio je Nemačku na vanrednom sastanku poslaničkog kluba zasedanii parlamentskogo kluba svoje stranke za pravljenje u Evropskoj uniji „Četvrtog rajha“.Onlajn list Wirtualna Polska prenosi da je to izgovorio ovako:

„Nemačka želi da stvori Četvrti rajh. Mi joj to nećemo dozvoliti!“

Isti list Kačinskog `citira` indirektno – onako kako su mu njegove reči preneli poslanici PiS koji su prisustvovali sednici stranačkog kluba.

Ti poslanici su priznali da su reči Kačinjskog i za njih bile – neočekivane.

U jedno su svi bili sigurni: da se Kačinjski nije šalio… Kačinjski na pojavu „citata“ još uvek nije odreagovao.

Indikativno je da se „citat“ pojavio na dan kada Angela Merkel silazi sa funkcije nemačkog kancelara.

A optužba za „Četvrti rajh“ može ići samo na njen račun…

KOMENTARI5 komentara

 1. Ivana says:

  I to je kao nešta nova pa ceo svet to vidi opet će miloni Rusa poginuti da oslobode Evropu od fašista i onda će opet fašistima sve oprostiti kao i posle II svetskog rata. Očito da su životi slavenskih naroda nebitni uvek ih neko daje badava. Badava su Rusi ginuli u I i II svetskom protiv nemaca kad su im svaki put oprostili pokolj a ovi čim se oporave kreću ponovo. Isto važi i za Srbe i opraštanje ustašama rvatima. Pa ko to zaglupljuje naše narode ko? Ti remetilački narodi moraju nestati kako je rekao Čerčil dosta praštanja.

 2. Ovcoizovani covid idiot says:

  Ma neeeeeeeeee :-)))

 3. See Y Leter Aligeder says:

  Pa jeste nemačka i rajh ali u pozadini oni koji ih guraju jeste američki kongres. Oni uvek nađu topovsko meso koje će da obavi posao umesto njih.

 4. Petrovgrad says:

  Pitanje je kad ko shvati. Ja nikada nisam verovao [vabovima, jer su hiljadugodišnji neprijatelji Srba i svih Slovena. Germani su pobili 50 miliona Slovena u prvom svetskom ratu i isto ili nešto više u drugom svetskom ratu.Staljin je spasio Nemce da ih Sovjetski vojnici ne istrebe. Nijedan Nemac nije ubijen iz idmazde. To što su poginuli na frontu ispred Staljingrada sami su tražili. To što su umrli u Sibiru, krivi su iz toplane što nisu pustali grejanje, ili sami Švabovi što se nisu bolje obukli, što nisu skinuli toplu odeću sa soldata Vražje divizije, ili Talijanskih karabinjera, mislim da su i SS Divizije, Princ Eugen, Skender Beg, Handžar imali debele šinjele. Što im nisu skinuli, pa da odu spremni na rad u Sibir po Gulazima.

 5. RASPUCHIN says:

  Dobro jutro pokatoličeni Srbi zvani Poljaci. Već sam mnogo puta pisao o tome što tek sada vi pokušavate shvatiti. Ponoviću tačan datum kada se prešlo sa planova u akciju a to je bilo 02.01.1989.g.. Sve vam je pred očima samo treba shvatiti šta je bio prvi korak.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *