POLITIČKA BOMBA – Šešelj nosilac liste SRS za Beograd

POLITIČKA BOMBA – Šešelj nosilac liste SRS za Beograd

20 januara 2014

seseljPrema nezvaničnim informacijama do kojih je došla redakcija Srbin info nosilac i ujedno prvi na listi Srpske radikalne stranke na predstojećim izborima za odbornike Skupštine grada Beograda biće upravo dr Vojislav Šešelj!

Kako smo nezvanično saznali, od ljudi bliskih vrhu SRS, predstojeći izbori u Beogradu su za radikale vrlo bitni te će nosilac liste i prvi na toj listi upravo biti srpski junak koji već 11 godina leži u Haškom kazamatu, predsednik SRS, dr Vojislav Šešelj. S` obzirom na to da su u radikalima svesni činjenice da su medijski izolovani, da im ni naprednjaci ni demokrate neće izaći na televizijske duele, da neće biti okruglih stolova i političke debate doneli su ovakvu odluku.

Takođe, jučerašnju TV farsu oko tzv. duela između Tadića i Đilasa, isti Izvor nam otkriva da je to medijska farsa i dogovor bivših „žutih“ Mikija Rakića i Gorana Vesića sa Draganom Đilasom kako bi napravili tenziju pred predstojeće izbore i napravili referendumsko glasanje između naprednjaka i demokrata.

Suština je da ove dve stranke dobiju najviše i u budućnosti najbliže sarađuju. Vučić (u daljem tekstu: PPV) je „aminovao“ plan svojih tvoraca Rakića i Vesića a ovu prljavu igru je prihvatio i sam Đilas. Dogovor je da se u kampanji maksimalno napadaju, iznose prljav „veš“ ali da se posle izbora, pod izgovorom „zbog naroda“, ipak udruže i zakopaju tzv. ratne sekire. Demokrate će od PPV dobiti maksimalan medijski prostor jer im se PPV mora revanširati za forsiranje njihove SNS u procesu nastajanja, ističe naš Izvor.

SRS smatra da će sa ovim potezom probuditi svoje birače jer su i izbori na Voždovcu pokazali da je narod protiv vlasti ali da nije dovoljno motivisan da izaće na birališta. Na Voždovcu je 100.000 birača ostalo kući i dozvolilo PPV da sa 8% od ukupnog biračkog tela osvoji apsolutnu vlast. Narod teško živi a živeće još teže ukoliko im na vreme ne otvorimo oči. PPV je sve „iskusne“ lopove okupio oko sebe i nastavio pustošenje Srbije upravo tamo gde je stao Tadić.

Iako su finansijski slabi smatraju da će dobrom kampanjom na terenu i imenom dr Šešelja ipak napraviti zadovoljavajući rezultat i potajno se nadaju da će dr Šešelj izvojevati slobodu i priključiti se negde pri kraju kampanje. Šešelj je odlučio da napravi tim za ovu kampanju u kojoj će mu desna ruka biti Nemanja Šarović kao i svi predsednici opštinskih odbora koji imaju prave informacije sa terena. U kampanju će biti uključeni i njegovi članovi porodice koji imaju za zadatak da povrate Zemun, saznajemo od našeg Izvora.

(Srbin.info)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Pingback: POLITIČKA BOMBA – Šešelj nosilac liste SRS za Beograd | Dobro dosli na Internet prezentaciju srpske dijaspore

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *