„Пољудом“ се орило – “Убиј Србина, нема братимљења” (ВИДЕО)

„Poljudom“ se orilo – “Ubij Srbina, nema bratimljenja” (VIDEO)

17 decembra 2016

sp-torcida_620x0_620x0

Uvrede na račun Srba i negativna reakcija na ideju o regionalnoj ligi u fudbalu obeležili su hrvatski derbi između Hajduka i Dinama, koji je igran na „Poljudu“ u okviru 20. kola prvenstva.

U nedostatku zanimljivijih dešavanja na derbiju rešenom golom fudbalera Dinama Sudanija u trećem minutu nadoknade vremena navijači Hajduka se zabavljali vređanjem Srba i svega što je srpsko, ali i porukom vezanom za formiranje lige od klubova iz bivše SFRJ.

Stadionom Hajduka se tako u dobrom delu utakmice orilo „Ubij Srbina“, „Srbe na vrbe“ i „Vukovar, Vukovar“, a podignut je i transparent „Za dom spremni“. Kada je Torcidi dosadilo da vređa Srbe okrenuli su se drugoj zanimaciji – negativnom odgovoru na najnovije priče vezane za formiranje regionalne lige, koju su u načelu prihvatili predstavnici velikog broja klubova od Đevđelije do Triglava.

Oni su prvo podsetili na nepoštovanje Zakona o sportu porukom „protiv lopova i mafije za jaču ligu Zakonom o sportu“. Zatim je stigla i jasna poruka da od regionalne lige, što se tiče najvatrenijih navijača Hajduka nema ništa. Poruka je glasila – Bratimljenje nije opcija. Torcida protiv Jugolige. Jasno je da se radi o huliganskom orgijanju koje je zrelo za oštru kaznu disciplinskih organa, a hrvatski mediji najavljuju da one sigurno ovom prilikom neće izostati.

KOMENTARI6 komentara

 1. Željko says:

  " Za ludnicu spremni " to će u skoro vrijeme biti kod nas krilatica !

 2. Lajla says:

  Njihov dom je VRAPCE i za tamo su spremni.

 3. Kulak says:

  Nama Srbima su braća Rusi,a Hrvatijanci neprijateljski šljam.

 4. Portopranco says:

  Katolička crkva je stvorila izmišljenu naciju.Ovo su plodovi.

 5. Dražen Jovan Petrović says:

  Dokazano je da su hrvatski kraljevi bili vanzemaljci.Sve su ih izmislili,niti jedan nije postojao.Izmišljeni izmišljaju i mržnju,hrane se tim.Dok ne izumru.

  • USS Sputnjik says:

   To si, bit će, ti "dokazao"? hahaha Ne brini, arhivi jasno svjedoče o hrvatskom kraljevstvu. Možete vi negirati do beskraja, uzalud vam je. ;-)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *