ПОНИЖАВАЊЕ ПРАВОСЛАВЉА: Амерички војници испред Грачанице… (ФОТО)

PONIŽAVANJE PRAVOSLAVLJA: Američki vojnici ispred Gračanice… (FOTO)

28 februara 2019

Na društvenim mrežama danas se pojavila fotografija na kojoj su pripadnici NATO – američki vojnici, a poziraju ispred manastira Gračanica, na Kosovu i Metohiji, uz satanitički pozdrav.

Ne zna se, međutim, kada je fotografija snimljena, te zašto je danas objavljena.

Pozdrav „Hang lose“ izgleda tako što se napravi položaj palca i malog prsta, koji označavaju novokomponovani satanizam.

Navodi se da ta fotografija kruži društvenim mrežama, te da je taj položaj prstiju jedan od mnogobrojnih okultnih pozdrava koji se mogu videti na priloženoj fotografiji.

Fotografiju su objavili i pojedini portali, uključujući podgorički portal In4s, koji komentariše, uz sliku, da se „pozdravom“ NATO vojnika od 1999. godine može smatrati to što je njihovo prisustvo, kako navodi portal, doprinelo smrti nekoliko hiljada građana, što tokom bombardovanja 1999. godine, što od malignih oboljenja koja su uzrokovana bombama sa osiromašenim uranijumom.

KOMENTARI17 komentara

 1. well says:

  Raise your thumb and little finger This gesture called shaka sign is very typical in Hawaii in places where there is the culture of surfing and the beach. Sometimes, we shake hands to emphasize the gesture. It means to be relaxed

  • Gardista says:

   Ovaj porice sve gore navedeno, sa surferskim pozdravom na Havajima?

  • ARTILJERAC says:

   fuck you nato ( IDI NA HAVAJE PA SE TAMO TAKO POZDRAVLJAJ I TAJ PRST GDE MU NIJE MESTO PA GA POMIRIŠI )

 2. Nebeska Srbija says:

  Stoka!!!!kreteni i neznalice!!stoka bre

 3. mijo says:

  Nestat će taj ko se sa Bogom sprda.

 4. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  kaubojski pekinezeri, batrljci...

 5. samostalan says:

  Stoka ostaje stoka.

 6. Miloje says:

  Ovo nije nikakav satanistički pozdrav niti izrugivanje crkvi i pravoslavlju. Ovako se pozdravljaju ragbisti širom sveta a pzdrav je poreklom sa pacifičkih ostrva i njime se najviše pozdravljaju ljudi koji žive po tim ostrvima. U bukvalnom smislu je pozitivan pozdrav. Takodje zaštitni znak svih ragbista na svetu.

  • Milosav says:

   Miloje ti bre ko da si Džordž.

  • mico says:

   Što se ti kauboji ne slikaju pred Belom kućom sa tim pacifičkim pozdravom,nego našli da se slikaju pred našom Gračanicom???

 7. test01 says:

  Sta ste drugo ocekivali od nekulturne stoke bez kuture i tradicije. Njihov jedini motiv i kultura se zasniva na dolaru! Vecina od njih su siromasni, bez skole i ikakvog drugog znanja/svanja. Dok sam radio u USA sretao sam veliki broj tehnickih lica koji su zanat i zvanje dobili u vojsci (posle imaju povlastice kada traze posao). A o ovoj pesadiji nemam sta da kazem - magarci bez glave i pameti a takvi im i trebaju inace ne bi bili tu gde su.

 8. Ivan Grozni says:

  Satanisticki pozdrav je ispruzeni kaziprst i mali dok je domali i srednji prst savijen sa palcem preko njih. Uzmite ritualne knjige pa ce ta videti. Ovi momci nisu dosli dobrovoljno na KiM vec po naredbi. Mislim da cine vise koristi nego stete nasem narodu na tom podrucju. Uranijum vise steti Siptarima nego Srbima jer je vise bacenih bombi sa osiromasenim uranijumom na teritoriju koju danas obradjuju Siptari nego Srbi.

 9. samostalan says:

  Nisam znao da su ovi vojnici ragbisti, hajde ne lupaj covece. I bez pozdrava, njihova bahatost govori ko su i sta su, imperijalni pacovi na zadatku.

 10. Zoran says:

  Palite se za cas. To je havajski prijateljski pozdrav u sustini, nema veze sa satanom. Nahuskaju vas za cas.

 11. Taipova Češma says:

  A ja se zaklinjem u jeloustonski vulkan -

 12. milorad2 says:

  malo su masniji nego št o je poželjno za vojnika, verovatno pozadinci, žao mi ih je , previše su glupi da budu kažnjeni, a previše zli da ne budu, opasno su se zajeb... ali, ko ih je.., njihov problem sami su se prijavili:)

 13. milorad2 says:

  nije to ni loše, ono što će se desiti ovim papanima usledećoj epizodi "igre prestola:)" će se dugo pričati medju marincima(koliko dug ozavisi od rusa), neka znaju da to nije zdravo:).Poštovanje je osnov postojanja,znači da oni neće još dugo postojati:).Uvreda nije primljena jer par šmokljana ne može nikoga da uvredi, ali kazna je na putu iz čiste obesti ka oinjihov čin što je .Prosto je neverovatno koliko su glupi:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *