ПОНОС РУСКЕ АВИЈАЦИЈЕ: Први пут снимљено слетање најновијег Су-57 (ВИДЕО)

PONOS RUSKE AVIJACIJE: Prvi put snimljeno sletanje najnovijeg Su-57 (VIDEO)

27 aprila 2018

Snimljeno je sletanje ruskog višenamenskog lovca pete generacije Su-57 na pistu aerodroma Ramenskoe u moskovskom predgrađu Žukovski.

Još nije počela serijska proizvodnja lovaca pete generacije Su-57. Planirano je da počne ove ili naredne godine. U ovom trenutku je proizvedeno samo 13 aviona za testiranje.

(rs.sputniknews.com)

KOMENTARIJedan komentar

  1. M says:

    Nisu li ono i Indijci trebali sudjelovati u tom projektu pa odustali,jer to po njima nije avion pete generacije?!?A Rusi kažu da jest,ali da Indijci nisu uplatili svoj dio da bi dobili i te projekte?!?Pa sad ti znaj što je istina!Ali je Kina navodno napravila materijale-avipn radarski ppdpuno nevidljiv,a možda i šire(iskrivljuje zrake svjetlosti)?!?A USA tko zna,oni imaju vjerovatno i UFO replike(bar skrivena država unutar njih)?!?U svakom slučaju,onaj tko prvi napravi odlučujući prodor u nauci-tehnici,taj će i pobijediti u finalu!Osim ako pobjedi Moralna Vertikala vrlo visoka,pa to nadvisi!Ali gdje naći tako visoku Moralnu Vertikalu,ne lažnu?!?Zbilja veliki problem,tko će se uspješno suprotstaviti materijalističkoj Zvijer?!?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *