ПОНОВО ГОРИ СИРИЈА! Израел извршио страховит удар на Хаму, пројектили полетели из правца Либана (ВИДЕО)

PONOVO GORI SIRIJA! Izrael izvršio strahovit udar na Hamu, projektili poleteli iz pravca Libana (VIDEO)

25 decembra 2020

Sirijske vazdušne snage su odgovorile na „izraelsku agresiju“ nešto posle ponoći u petak i Masjaf oblasti u mestu Hama i oborile projektile, saopštila je sirijska državna televizija, citirajući vojni izvor.

– U 0.40, izraelski neprijatelj je otpočeo agresiju ispaljujući rakete sa severne strane Tripolija prema Masjaf oblasti, ka mestu Hama na zapadu – navodi se u televizijskoj objavi, preneo je Rojters.

Dodaje se da su odbrambene snage presrele rakete i oborile većinu od njih. Eksplozije su mogle da se čuju u centralnoj sirijskoj regiji, dodala je državna televizija.

KOMENTARI5 komentara

 1. Sloba says:

  Razlog napada je ...?

  • uddu says:

   Razlog napada je to što znaju da Siriju, kao,brane rusi kao što su i nas 99-e!!

  • Slobodanka says:

   Mnogo puta dosad Izrael je gadjao oblast Hame na severozapadu Sirije. U blizini grada Masjaf od ranije postoje iranske snage, njih bi Izraelci da oteraju sa teritorije Sirije. Time bi oslabili oslobodilačku osu Rusija-Sirija-Iran. Sirijska oblast Hama je manja oblast, izdužena je po uporedniku (na slici poprečno) a severno od nje je sirijska pokrajina Idlib koja nije u potpunosti oslobodjena. Izraelu smeta oslobodjenje Idliba koji se nalazi severnije, graniči sa Turskom i daleko je od Izraela. Zašto? Ako to završe snage SAA i saveznici mogu da se posvete drugim frontovima koje je Izrael želeo da preuzme za sebe, za veliki Izrael. Naprimer medju njima mogu biti teritorije istočno od reke Eufrat. Anglocionistička smrdljiva posla.

   • persida says:

    Smrdljiv je i Putin koji sve ovo aminuje, moja Slobodanka.

 2. doktrina soka says:

  A sto vole bombe za hriscanske praznike,neverojatno. Moze se zakljuciti da kada bilo koja bomba eksplodira za hriscanski praznik da tu prste na dugmicima imaju Cionisti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *