POPULARNA NEMAČKA NOVINARKA:Amerika će uskoro bankrotirati, a onda će Evropu uvući u veliki rat

POPULARNA NEMAČKA NOVINARKA:Amerika će uskoro bankrotirati, a onda će Evropu uvući u veliki rat

7 avgusta 2014

Eva HermanAmerička gramzivost dovešće do rata u Evropi, ocenjuje nekad veoma popularna nemačka novinarka Eva Herman.

Nekada veoma popularna nemačka novinarka Eva Herman, koja je pre nekoliko godina zbog svojih pohvalnih izjava o Hitleru morala da se povuče iz javnog života, upozorila je na internet stranici “Glasa Rusije” da će američka gramizivost, dovesti do rata u Evropi.

“Još uvek sija sunce, pevaju ptice, još uvek možemo gledati zvezde, a da ne plačemo i to zato, što imamo mir. Uskoro će međutim, sve to biti prošlost”, napisala je Hermanova i upozorila da će biti rata.

“Biće rata. Izgleda da ništa, ali apsolutno ništa ne može sprečiti bankrotiranu američku administraciju da draži Rusiju toliko dugo, dok ne pukne. Svaki rat se isplati, jer naoružanje donosi novac… Njima je novac neophodan i za to će učiniti sve….”, napisala je ova bivša novinarka na stranici radio “Glasa Rusije”, za koji tabliod “Bild” piše da je, drugim rečima rečeno, “radio Putin”.

Štampa piše da je pod izrazom “oni”, Hermanova mislila na “podstrekače rata velikih banaka” i da, kako se komentariše, taj deo teorije zavere nije očito sama izmislila.

Ovde, dakle, sme Hermanova da širi svoje teorije zavere, po kojima će američka gramzivost preneti rat preko Atlantika, ako se Evropa ne brani, komentariše nemačka stampa.

Nekada popularna, plavokosa Hermanova, spisateljica i bivši novinar i voditelj Severno-nemačke radio – televizije (NDR), našla se pre nekoliko godina na ruševinima svog dvadesetogodišnjeg rada.

Razlog za sunovrat, otkaz i distancu kolega je hvaljenje nacizma, odnosno, Hitlerove porodične politike, a takvih nesporazuma je, kako pišu mediji, bilo i pre s ovom novinarkom, čije se knjige ne kotiraju baš kao “biseri”.

Eva Herman, ćerka jednog hotelijara, koja je prva svoja novinarska znanja i iskustva sticala u Minhenu je pre nekoliko godina na promociji svoje nove knjige “Princip Nojeve barke” (Das Prinzip Arche Noah) hvalila porodičnu politiku Hitlerovog režima prema deci i majkama.

“Bilo je to jedno užasno vreme, jedna potpuno opasna politika koja je nemački narod odvela u propast, to svi znamo…”, rekla je tada Hermanova na promociji knjige i dodala “…Ali ono što je tada bilo dobro su vrednosti, to su deca, to su majke, to su porodice, to je zajedništvo…”

Pohvala te Hitlerove porodične politike koštala je posla ovu voditeljku.

Tadašnju odluku NDR da, posle dvadeset godina prekine rad s Hermanovom, pozdravili su predstavnici leberalnih ženskih organizacija, organizacija za zaštitu ljudskih prava i proamerički političari.

(Tanjug)

KOMENTARI2 komentara

  1. max benser says:

    EVA HERMAN JE ZGODNA PLAVUSA ali sa njezinom prohitlerovom Ideologijom se ne mogu uopce sloziti, jer je slicna israel skoj, u kojoj vidimo, kako Netanjau ubija Djecu u Gazi, a grli svoju Djecu! To je lice mjerje, koje Eva nije zapazila kod licemjernih Nacista!

  2. max benser says:

    UZ TO TREBA NAPOMENUTI, da se Hitler u svojoj Knjizi "Moja Borba" ili "Mein Kampf" u vise navrata blagonaklono obraca Isusu Kristu, svom najvisem Idealu, kao Katolik!!! To nije zanemarljhiva cinje nica, jer se i notorni Cetnik Vuk Draskovic poziva na istu nacisticku Dogmu!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *