ПОРЕЂЕЊЕ ХИЛАРИ КЛИНТОН ВРЕЂА ЗДРАВ РАЗУМ: Чека се реакција Русије

POREĐENJE HILARI KLINTON VREĐA ZDRAV RAZUM: Čeka se reakcija Rusije

3 oktobra 2018

DONALD Tramp je pobedom 2016-te na predsedničkim izborima bivši državnu sekretarku Hilari Klinton učinio baš – bivšom. I – zauvek bivšom. Međutim, ona bi da se `povampiri`.

Mešanje u izbore na Trampovoj strani – koje ona, njena Demokratska partija i duboja država pripisuju Rusiji – uporedila je serijom terorističkih napada izvedenih u SAD 11. septembra 2001-ve.

Sa ovom tvrdnjom nastupila je u Vašingtonu – na konferenciji koju svake godine organizuje magazin The Atlantic.

Zamoljena da okarakteriše „uticaj ruskog mešanja na predsedničke izbore 2016-te“, rekla je:

„Moramo se u tome još razabrati. Bilo je to prvo mešanje druge države u naše izbore i nismo uspeli ništa da uradimo. To je užasno. Buš-mlađi je posle 11. septembra rekao da nema vremena da se sreće sa preživelima, niti da brine o posledicama… U određenoj etapi sve se u to i pretvara. Međutim, dokazi o mešanju se gomilaju i izazivaju uznemirenost. Rusko mešanje, dejstva aparata Republikanske partije i Trampova kampanja nesumnjivo su izmenili rezultate izbora u nekim delovima zemlje“.

Istragu povodom „ruskog mešanja“ – pored oba doma Kongresa SAD – vodi i specijalni tužilac Robert Muler.

Optužnice je dosad podigao protiv pet Amerikanaca, jednog Homanđanina i nekim građanima Rusije. Međutim, on i dalje nema ništa realno ni protiv Trampa ni protiv Rusije.

KOMENTARI11 komentara

 1. Nemanja Vlahović says:

  Treba o tome drugačije razmišljati. 11. septembra nije bilo nikakvih terorističkih napada, ovaj "događaj" su organizovale Sjedinjene Države, odnosno njihove tajne službe, radi ostvarivanja određenih ciljeva. Ako je uopšte bilo nekih manipulacija oko izbora 2016. godine, to sigurno su organizovali sami Amerikanci, opet radi ostvarivanja određenih ciljeva, na primer da bi mogli nekoga (Rusiju) zbog toga optužiti i imati razloga za uvođenje sankcija (lično mislim da nikakvih manipulacija nije bilo). Ali zaista je važno kakav će biti odgovor Rusije. Iz odgovora ruske strane možemo videti, i ne samo prilikom ove smešne i primitivne izjave, da li se u Rusiji još uvek nadaju u mogućnost nekakve konsolidacije odnosa sa Sjedinjenim Državama (i sa neoliberalnim zapadom uopšte), ili najzad shvaćaju da je cilj Sjedinjenih Država je razbijanje, uništenje Rusije, da imaju posla sa đavolom, i reagovaće shodno tome.

  • padre says:

   Zapravo, o tome ne treba opšte razmišljati!

 2. mrak says:

  Sta se, bre, palite na ovu olinjalu, ofucanu, maloumnu drocu!?

 3. Wasabi says:

  Luda baba, šta reći, treba joj neki deda da je umetnički odradi da se smiri. Deda koji je spreman da se žrtvuje za čovečanstvo neka se javi u redakciju "Intermagazina" na kontakt telefon 555...

 4. Velika Metla says:

  "duboka država",kojoj pripada ovaj monstrum u ljudskom obliku,je sama srušila "kule bliznakinje",a ne nekakvi islamistički teroristi!

 5. padre says:

  Prvo mešanje, stvarno?A da, Izrael je njihova pridružena članica!

 6. Barakuda says:

  Ova vještica, koja je posijala toliko zla svuda po svijetu, nama posebno, ne odustaje ! Nikako ne može prihvatiti poraz ! Kaže, mješanje druge zemlje po prvi put u našoj dragoj Americi je kao i teroristički napad....pa koliko ste onda vi napravili terorističkih napada po svijetu, ne samo bombama, nego svim mogućim sredstvima i pri tome nezaobilazno ponavljali riječi "demokratija i pravo čovjeka" ! Zaboravila je na Moniku i kako joj je muž lagao američkom narodu kao izabrani presjednik, a onda plačući tražio izvinjenje javno pred TV kamerama ! Naravno da smo se sažalili na situaciju....

  • Velika Metla says:

   Barakuda,pa eto na preko 180 država su izvršili nelegalne napade! Mada to nije sve ni njihova krivica,nego ostatka sveta,koji se ponaša kao ddebili koji ništa ne vide! Da se fino udruže velike države,kojih nije baš malo,pa da fino napadnu taj nacistički američki ološ i da ih bombarduju po zaslugama,onda bi se taj ološ smeo o svojoj muci,i videli bi šta znači ići po svetu,napadati i pljačkati,a sve u cilju toga da oni imaju visok standard! Ali.........,nema od toga ništa!

 7. Sasulja says:

  Amerika je najveca teroristicka organizacija na Svetu,koja je stvorila alkaidu,talibane is i mnoge druge.Kule bliznakinje su sami porusili sa ciljem da mogu terorizirati i pljackati sve druge drzave koje se ne pokoravaju istoj.Tako ce da bude sve dok ne dobiju po njuski a jos su "jaki" i bice,sve dok je petrodolara.Ali kao sto zakon prirode kaze,svemu dodje kraj,pa ce tako i petrodolaru da otsvira dugo cekani kraj.

 8. padre says:

  Znao je Bil več odavno, da s njom nešto nijeu redu!nije volela cigare!

 9. Alien says:

  Baba Hilli fali metla da otputuje u zaborav.Nije rodjena za Fenixa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *