ПОРОДИЦА ПОПУЛАРНОГ ГЛУМЦА: Љубиша се добро осећа

PORODICA POPULARNOG GLUMCA: Ljubiša se dobro oseća

10 marta 2017

kul-ljubisa-se-dobro_620x0

LJUBIŠA Samardžić, glumac koji je svojim ulogama obeležio jugoslovensku i srpsku kinematografiju i televiziju, zbog svog zdravstvenog stanja poslednja tri meseca tema je mnogih medija na ovom prostoru, a on se, kako navodi njegova porodica, dobro oseća.

Saopštenje Mirjane i Jovane, supruge i ćerke popularnog Smokija, usledilo je, kako ističu u svom obraćanju javnosti, posle brojnih, uglavnom netačnih informacija koje su se ovih dana pojavile u nekim medijima, a u kojima se navodi da je on u kritičnom stanju, i da se njegova situacija pogoršala.

„Naš Ljubiša je kod kuće, dobro se oseća, i stabilnog je zdravstvenog stanja. S obzirom na godine i okolnosti, nije u prilici da se često pojavljuje u javnosti“.

Porodica izražava nadu da će dalje spekulacije o Ljubišinom zdravlju prestati, i ističe da će nastaviti da obaveštava javnost o tome.

Dodatno zanimanje javnosti u Srbiji i regionu za njegovo zdravlje (i brojne insinuacije koje su se pojavile u nekim štampanim medijima), izazvalo je to što Ljubiša 24. februara nije došao na otvaranje Festa, kada je trebalo da primi nagradu „Beogradski pobednik“. Na svečanoj ceremoniji u Sava centru niko se nije pojavio ni od članova njegove porodice, pa je umetnički direktor Festa Jugoslav Pantelić visoko priznanje Ljubiši Samardžiću za doprinos filmskoj umetnosti predao gradskoj sekretarki za kulturu Ivoni Jevtić.

– „Pobednik“ za pobednika. Molim vas za veliki aplauz da Ljubiša izađe kao pobednik iz najveće borbe, borbe za svoj život – rekla je Jevtićeva, koja je nagradu primila u ime velikog glumca.

LEČENJE

POČETKOM decembra prošle godine mediji su objavili da je legendarni glumac i poznati reditelj i producent hitno operisan u Kliničkom centru Srbije, i da je za njegovo dalje lečenje neophodno da bude u bolnici. Dve nedelje pre toga, 19. novembra, Smoki je proslavio 80. rođendan.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *