PORODIČNA TRAGEDIJA: U Smederevu pronađena dva beživotna tela u kući

PORODIČNA TRAGEDIJA: U Smederevu pronađena dva beživotna tela u kući

6 maja 2014

policija traka 2aDva beživotna tela nađena su jutros u jednoj kući u smederevskom naselju „Jugovo“ u Ulici Beogradski put.

Kako je saopštila Policijska uprava Smederevo, jutros, oko devet sati, pripadnici smederevske policije su u jednoj kući u smederevskom naselju „Jugovo“, u ulici Beogradski put, našli dva beživotna tela.

Policija je reagovala na poziv rođaka, koga su deca pokojnih supružnika pozvala i rekla mu da su njihovi roditelji zaključani u kući i da se ne odazivaju.

Pripadnici interventne jedinice policije su se na licu mesta uverili da su ulazna vrata zaključana i da se niko iz kuće ne odaziva, pa su bili prinuđeni da razvale vrata, nakon čega su u kući zatekli tela žene i muškarca bez znakova života i sa ranama od vatrenog oružja.

Uviđaj lica mesta su izvršili zamenik Višeg javnog tužioca u Smederevu i policijski službenici.

Uviđajem je utvrđeno da je, najverovatnije jutros oko 8 sati, 50-godišnji Aleksandar H. hicem iz pištolja koji je legalno posedovao, ubio suprugu Mirjanu S. (49) nakon čega je izvršio samoubistvo, pucajući i sebi u glavu.

Po nalogu Višeg javnog tužioca u Smederevu, danas će obducent MUP-a Srbije izvršiti obdukciju pokojnika.

Proverom kroz evidencije Policijske uprave u Smederevu utvrđeno je da Mirjana S. nikada nije prijavljivala nasilje u porodici, navedeno je u saopštenju.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *