Porodilja izbola mladića na ulici

Porodilja izbola mladića na ulici

28 juna 2013

NožLidija M. (27) iz Niša uhapšena je zbog sumnje da je 27. juna 2.40 u Nišu na raskrsnici ulica Mokranjčeve i Stanoja Bunuševca pokušala da ubije Petra J. (24) iz Niša, dok je njen suprug Dušan V.(29) osumnjičen za učestvovanje u tuči, prenosi “Blic“.

“Petar se vraćao sa devojkom iz grada i na trafici je pričao sa radnikom kada je došla Lidija da kupi cigarete. Nije joj se sviđalo kako ju je gledala devojka oštećenog pa je došlo do rasprave u kojoj je Petar pokušao da zaštiti devojku. Osumnjičena Lidija je otičala kući i vratila se sa suprugom Dušanom, ali je ponela i nož. Dušan i Petar su se potukli i pali na zemlju, kada ga je Lidija, kako se sumnja, ubola nožem“, kažu u niškoj policiji.

Povređeni mladić je operisan na Klinici za hirurgiju zbog ubodne rane trbuha sa povredom creva a posle hirurške intervencije je njegovo stanje stabilno i nije životno ugrožen.Zanimljivo je da se Lidija porodila pre samo 20 dana, a posle ovog incidenta, kako nezvanično saznaje Blic, beba joj je juče oduzeta rešenjem Centra za socijalni rad i smeštena u hraniteljsku porodicu.

Policija je saopštila da su osumnjičeni poznati kao višestruki povratnici u vršenju krivičnih dela. Nezvanično se saznaje da su oboje evidentirani kao uživaoci narkotika.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *