ПОРУКА ИЗ ЧЕШКЕ: „Браћо Срби, не радите то себи“

ПОРУКА ИЗ ЧЕШКЕ: „Браћо Срби, не радите то себи“

3 септембра 2021

Србија је увек била прави, а понекад чак и једини пријатељ и савезник Чехословачке, изјавио је члан чешке партије Слобода и директна демократија, заменик председника Одбора за спољне послове чешког парламента и бивши дипломата Јиржи Kобза, говорећи о могућем уласку Србије у Европску унију.Чешки и српски партизани су „ратовали против нацизма и зато имам посебан однос према тој земљи“, изјавио је Kобза за Спутњик.

Чланство у ЕУ више не представља предност, напротив, видим га као јачање ропства пред корпорацијама, банкама и бриселском бирократијом.

Чињеница је да би чланство у ЕУ Србији могло да донесе неколико корисних ствари. Међутим, корист од тога ће имати највише корпорације ЕУ, јер ће имати доступ другој држави и њеним ресурсима и тржиштима.

Сматрам да је губитак великог дела независности фундаментални недостатак чланства у ЕУ, за којим следи и Зелено самоубиство ЕУ (Греен Деал), миграциона политика ЕУ, такозвани Фонд за опоравак који ће донети бесконачне дугове и друге несреће. Надам се да ће постојати шанса да се то објасни нашој браћи Србима.

Сматрам да је интересантнији пут да се иде путем споразума и сагласности, немам у виду Лисабонски уговор или друге замке ЕУ које су засноване на обостраној користи. Управљајте стварима у односу на своје законе, са сопственом валутом и сопственом миграционом, пољопривредном и одбрамбеном политиком.

Немојте да дођете у положај Пољске и Мађарске како бисте могли да живите без цензуре европског комесара Вере Јурове и без диктата ЛГБТ лобија. Све већи јаз између либералне или боље речено ултра леве Западне Европе и конзервативно-демократске Централне и Источне Европе је довољан повод за уздржаност.

Да ли би за Чешку чланство Србије у ЕУ требало да буде приоритетније него чланство Турске или Украјине?

─ Чланство Турске или Украјине, где је у току грађански рат, је за мене сада потпуно незамисливо.

Да ли чланство Србије у Европској унији може да компензује распад Југославије и бомбардовање Србије које је спровео Запад? За то је крив и Брисел.

─ Срамота ме је како су се понашале Европа и Чешка према Југославији. Не видим разлог због кога би друге земље требало да падну у шаке Бриселу.

На то гледам као на план којим би се завршило оно што је започето у Југославији 1990-их година, укључивши Србију у безуман Kалергијев план за уништавање националних држава и независних нација.

(Kалергијев план је антисемитска теорија завере која је добила назив по Рихарду Kалергију који је планирао да помеша беле европејце са другим расама путем миграција).

Браћо Срби, не радите то, немојте да погрешите као што смо то ми учинили 2004. године када смо се прикључили некој потпуно другој Европској унији него што је била она коју су створили Лисабонски споразум из 2007. године и сви договори који су настали после тога, закључио је Kозба.

(Спутњик)

KOMENTARI4 коментара

 1. Gagi says:

  Ovo su ozbiljne i odgovorne misli retko iskrenog politicara. Apsolutno je SVE u pravu. Retki su danas oni koji imaju smelost da ja javno iznesu svoje stavove, svi se kurvaju do iznemoglosti da bi ziveli lagodno i besplatno od stampanih fondova EU. Ni birokratija EU nije naivna, naplacuju oni svoje sponzorstvo tako, sto se do ludila izivljavaju nad svojim uposlenicima izmisljajuci svakakve zivotne budalastine koje ovi bezpogovorno sprovode. Problem danasnjeg sveta je taj, sto su svi prihvatili da budu izdrzavani od najvecih svetskih korporacija. To izdrzavanje je skupo za narode, nije za politicare koji predivno neradnicki zive i ustupaju im jedan po jedan drzavni (narodni) resurs. Sta danas Srbija i njen narod jos imaju svoje, ista je prica i sa drugim "nezavisnim" drzavama. Posto nista nije trajalo vecno, tako ce i ova nacisticka ekonomska okupacija jednog dana da propadne. Hoce li tada ponovo neradnici i hohstapleri da stvore neki partizanski pokret i da otimaju seljacima svinje i brasno da bi oni napunili svoju neradnicku proletersku guzu. Da li je iko svestan sta nam se desava, otvorili smo pedeset stranih korporacijskih fabrika i imamo veci nacionalni dohodak nego kada smo ranije imali na hiljade nasih firmi. Kako se "dopunjuje" ta razlika u stvarno stvorenom dohotku, pa lepo, jeftino ustupamo resurse nase drzave ovim korporacijama koje su nam "mnogo" ucinile otvaranjem NJIHOVIH fabrika na nasem zemljistu. To ni tito nije uspeo da uradi, da budemo gastarbajteri u sopstvenoj zemlji, tada smo bar imali "nase" fabrike. KiM nije nas najveci problem, to je samo maska da se skrene paznja, mi ljudi izgubismo celu Srbiju. Ona vise nije nasa i pored nevestih pokusaja "nacionalista" da nam na jedvite jade udele i daju ono sto su zaradili nasi pretci a otela katolicka komunisticka divlja horda.

 2. Milutin says:

  Такорећи недавно, ЛГБТ-глобалисти су увежбавали механизме промоције и увођење законских регулатива за антиљудске, против природне "вредности" Новог Врлог Света. И то су радили врло "невино" преко популације цигана. Сећа те се. Нису Цигани, и ако они себе тако зову, већ су роми. Роми на циганском значи - људи. Наравно да јесу. Барем у Србији. Али они су у свим земљама света распознатљиви по свом особеном начину живота. Различитим од уобичајеног. Народ који постоји само у расејању, без своје државотворне домовине. Данас су на ту њихову "промоцију" већ сви заборавили (и запоставили). Али све што се говорило о постојању и нужности прихватања различитости Цигана од других и њихову промоцију, сада се примењује на ЛГБТ-заједницу. Али бити хомосексуалац, по мишљењу свих најеминентнијих психолога, је болест. Али ЛГБТ-лоби је тако јак да не дозвољава СЗО да хомосексуализам прогласи за болест. Ја према хомосексуалцима немам предрасуда као што их немам ни према дијабетичарима, кардиоваскуларним болесницима, итд ... Болести које се лече. Али промовисати неку болест као пожељно стање је производ болесног ума. Посебно болест која за последицу има неполдност човечанства. Природно је постојање породице која се састоји од жене и мушкарца који ће рађањем деце обнављати људски род. И хомосексуални парови могу, неприродним путем, имати децу. Данас морају само бити јако богати или јако моћни да би то остварили. Већ колико сутра Велики Брат из Мочваре, када путем ЛГБТ-лобија уништи Породицу уништи ће и сваку државотворну заједницу сваког народа. Велики Брат из Мочваре који је већ данас Господар живота и смрти постојећих људи постаће Господар будућности човека. То је порука која се Србији упућује из Чешке, Мађарске, Пољске. Хвала им на томе. Али на срећу Мочвара се у многим земљама света већ исушује. Кад се исуши, после ње остаје плодна земља.

 3. šiško says:

  Ne, draga češka braćo, srpski narod ne želi više ni da vidi eu posle svega što su nam uradili. To ovaj ludak na čelu naše države nešto flertuje sa evropskim političarima i političarkama, obećava nas njima kao maloletnu saudijsku devicu iako zna da mu taj dogovor sa njima ništa ne vredi iz više razloga: prvi je što će on na ovaj ili onaj način otići sa vlasti pre nego što pitanje evrointegracija postane aktuelno, drugi je što će se o tome na kraju krajeva pitati gradjani Srbije, treći što će i Rusija onemogućiti ovu samoubilačku avanturu ludaka na vlasti znajući kakva je volja srpskog naroda, i sl. Srbija u eu je nezamisliv scenario, eu bi sa Srbijom izgledala kao neko biće iz grčkih mitova, recimo minotaur ili kiklop. Mislim da su toga svesni i eu političari, ali gude ovu pesmu da bi još malo smekšali srpsko srce da im u bescenje damo i ovo malo resursa što nam je ostalo. +++++++ A što se tiče pitanja i prava homoseksualaca, ja tu sve više uočavam jedan krupan problem. Naime, iz dana u dan sve sam više ubedjen da je homoseksualnost jedan malo različit vid prostitucije, hranjene, podsticane i branjene od suludih vladara sveta. Prostituciju kao negativnu pojavu bi valjda trebalo suzbijati, a ne negovati kao vrhunsku vrednost. Kad se radi o pravima drugih manjina prostitucija je još očiglednija, jer je nije moguće prikriti tobožnjom zaljubljenošću. Kao ni kod homoseksualaca, ni kod boraca za nacionalne i druge manjine nema istinskog zalaganja za neka opšta, tj. zajednička prava manjina, već samo kupoprodaja uticaja, glasova, funkcija...

 4. Beli Orao says:

  Е мој драги и поштовани КОЗБА , ми имамо идиоте у влади који мисле само својом гузицом а не главом ! Народ треба да је будан и агресивнији да скине овај олош са власт и направи државу по својој мјери !!! Хвала ти на искреном савјету ! Желим вам и вашем народу скори излазак из Фашиштичке ЕУ !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u