ПОРУКА ИЗ ИЗРАЕЛА „ЗАЛЕДИЛА“ ЦЕО СВЕТ: „Нуклеарне ракете су спремне, време је за судњи дан!“

PORUKA IZ IZRAELA „ZALEDILA“ CEO SVET: „Nuklearne rakete su spremne, vreme je za sudnji dan!“

13 oktobra 2023

Revital Gotliv, članica stranke izraelskog premijera Benjamina Netanijahua, pozvala je na korišćenje najjačeg oružja u borbi protiv Hamasa.

Revital Gotliv, član Ksnetea iz redova Likuda, stranke izraelskog premijera Benjamina Netanijahua, pozvala je na korišćenje najjačeg oružja u borbi protiv Hamasa.Ona je rekla da bi izraelska vojska trebalo da upotrebi projektile „Jerihon“ da bi „poravnala Pojas Gaze“.

– Oružje sudnjeg dana. Ovo je moje mišljenje. Neka Bog sačuva svu našu snagu. Samo eksplozija koja potresa Bliski istok vratiće ovoj zemlji dostojanstvo, snagu i sigurnost! Vreme je za sudnji dan. Pucanje moćnih projektila bez ograničenja. Inače nismo uradili ništa. Ne sa parolama, sa prodornim bombama. Bez milosti! – rekla je Gotliv u utorak.

Šta je „Jerihon“?

„Jerihon“ je vrsta izraelske interkontinentalne balističke rakete (ICBM) koja može da pogodi mete bilo gde na svetu. Izrael je ovu raketu razvio tokom 1960-ih godina, dugačka je 15 metra i teška je oko 30 tona.

Domet do kojeg može da ide iznosi između 4.800 i 6.500 kilometara. Smatra se da Izrale ima između 100 i 200 nuklearnih bojevih glava, ali to nikada zvanično nije potvrđeno, a ni demantovano.

(Informer)

KOMENTARI13 komentara

 1. Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

  Za sve ovo najveću krivicu snosi Adolf!

  • persida says:

   Postoji knjiga "Adolf Hitler, osnivac Izraela", sve je vec objasnjeno, ali niko nista ne cita.

 2. Protokoli hrvackih ludaka says:

  Stara skalamerija. Ne moze to ni da eksplodira. A i znaju to oni zato i laprdaju. Kada bi oni to imali onda svakako sami sebe ne bi zatrovali i uništili, ne mogu oni uništiti mundjose u gazi a da njima 5 km pored ne bude ništa🤣🤣🤣. Nema izrael neklearne rakete, i izjava ove jehovsko-isusovacke drolje to dokazuje.

 3. Resavac says:

  Gospoja Revital, prezimenjakinja, da bude tragikomično istoimenog ovdašnjeg poznatog preparata za svašta nešta, čak i smeše za izolaciju - koje li koincidencije bogte, bi se, ne čini se, gađala bombama kao sa kruškama! Šta za nekoga nije, pa nije - opominje narodna izreka. Da su Zapadna obala i pojaz Gaze, inače nastanjeni Palestincima, sve u svemu od 20 i kusur hiljada nekadašnje im Transjordanije sada svedene na svega par hiljada kadratnih kilometara površine, na male enklave u Izraelu, čak na suprotnoj strani zemlje od mesta gde gospoja Gotliv stanuje i onda bi zdušni i iole umni razmislio: da li da upotrebi obostrano destruktivno oružje a kakvo je nuklearno? Čije se posledice vraćaju kao bumerang. Nevolja kroz mučnu ljudsku istoriju sa umišljenim dvonogohodajućim su mnoge, a ponajviše što su mnogi u praksi proverljivo: ne za dve, nego za četiri, ili više nogu. Neki i da gmižu! Pametan se uči na tuđim, a glup na svojim greškama . i ova se kakva je nikada neće eladumiti. Ne samo što je duge kose, već što je takva kakva je!

  • Kosovac says:

   @ Resavac, …..Svaka čast za komentar, u sridu, Kosovci bi rekli onako spontano „Ako treba, na dupe ćeš da progovoriš“.

   • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

    Dakle - teška si seljačina!

  • EkRostand says:

   Hehe,blesača misli da ako se zove Revital njoj neće atomka naškoditi jer će se ona Revital-izirati😁

  • Resavac says:

   Zahvaljujem se čitaocu Kosovac i ostalim na prihvatanju mog komentara! I vaši komentari su za pohvaliti - vidi se da ste duhoviti! I Srbski vitez je odlično objasnio, prostro dotičnu! I persida je njezinim komentarom pogodila tamo gde treba. Niko nikoga ne može naružiti kao dotični samog sebe njegovim jezikom - opominje s razlogom naša narodna poslovica. Ovakvi neumi su opasnost i sami po sebe, a oni to, kakvi su, slepi kod očiju, ne vide! Pozdrav i pišite ovako prema događajima i akterima - to oni sigurno zaslužuju! Ni sami nisu ni svesni - pitanje je da li su i sposobni, kakva su inspiracija za ovakve primerene im tekstove! Sve najbolje za odgovorne portala >ITERNET MAGAZIN< koji nam omogućuju da se ovako izražavamo!

 4. michael pan says:

  Polako judani, mozda i da dobijete po njusci.

 5. Srbski vitez says:

  A šta bi ova ćurka gađala tom raketom!? Samu sebe!?? Da li je ona barem imalo svesna da to što traži u praksi bi značilo detonaciju artiljerijske granate u "sopstvenoj spavaćoj sobi!" Ili u prevodu, hajde da topovima gađamo muve! A muve nam u predsoblju! Neverovatno!

 6. persida says:

  Vodite ovu zenu kod psihijatra, dok nije kasno.

 7. M says:

  Glupost!Izrael može atomskim raketama gađati Iran,ali ne može i Gazu koja im je pod nosom,bili bi glupi i ludi kad bi to napravili,daklen ništa od toga,morat će iznaći neko drugo rješenje za to!

 8. Teks says:

  Moram kupiti još kokica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *