ПОРУКА ИЗ РУСИЈЕ У ВЕЗИ КОСОВА која охрабрује целу Србију!

PORUKA IZ RUSIJE U VEZI KOSOVA koja ohrabruje celu Srbiju!

6 juna 2017

Predstavnik komiteta Državne Dume za odbranu Viktor Zavarzin, govoreći u srpskoj Skupštini na temu Kosova i Metohije, podsetio je na NATOvsko bombardovanje 1999. i pregovore sa SAD.

«Govorio sam da će udari da budu po civilnim objektima», — rekao je ruski parlamentarac, posle čeka se setio da je posle početka agresije video: bombardovan putnički voz i bombardovane fabrike. A posle toga i aerodrom Slatina u Prištini, i najvažnije, kako Srbi dočekali ruske vojnike. Rusija, koja u tom momentu nije bila mnogo jaka, uradila je sve što je mogla.

«Odgovorno tvrdim — to je bila agresija. Doći će vreme i NATO će za nju da odgovara. Pogotovo, što nije bilo odobrenja OUN, narušeno je međunarodno pravo. Otuda kasnije — revolucicije u boji i tako dalje», — izjavio je Zaverin.

«Nikada nismo podržali nezavisnost Kosova. Znam Tačija i znam šta je on radio. KFOR je zauzeo jednostranu proalbansku poziciju. Trgovina oružjem, narkoticima — svega je toga bilo, zašto je NATO zatvorio oči?», — rekao je on.

Govoreći o potencijalnoj evropskoj integraciji Srbije, Zavarin je savetovao «biti veoma opreznim» u odnosima sa EU i NATO.

«Kosovo» ćemo braniti, ali čekamo vaše odobrenje. Mi na svim poljima ne odobravamo nezavisno Kosovo. Rezolucija 1244 — postoji», rekao je Zavarin, oprezno komentarišući razne pokušaje Beograda da reši pitanje Kosova.

«Sami se mobilišite, a mi ćemo vas podržati», — rekao je deputat Državne Dume.

Takođe, je rekao, sećajući se devedesetih godina, da Srbi treba da se ponose svojim vojnicima tog vremena.

(srb.news-front.info)

KOMENTARI7 komentara

 1. DUSKO says:

  STA TO VREDI KAD NASA VLAST NECE DA BRANI KOSOVO I METOHIJU !!! JER JE IM JE TRENUTNO NAJVAZNIJE KO CE KOJU FUNKCIJU DA ZAUZME U VLADI I DA NAPUNE DJEPOVA A ZA SRPSKI NAROD IH ZABOLE ONA STVAR !!!

  • Pastrovic says:

   Dobar si, dobar! I KosMet i Srbija su pali na "ispitu" u Kninu i Krajini. Sad gubimo i ne samo KosMet, a ustaske i arnautske zastave se eno ponosno i pobjednicki viore i pod Avalu, i pod Lovcen. Vele da su "neki" oskrnavili spomen-objelezje maloj Milici!? Tako to ide, "sve po redu".

  • general says:

   Pa vlast ne cini drzavu vec narod, tako da nista nije gotovo.

 2. Trifun says:

  Moramo se naoruzavati, jer rat za oslobodnje naseg naroda od NATO okupacije na Balkanu je neminovan. Oni ce ga zapoceti nekim isfakribovanim lazima. Imamo podrsku Rusije. Pozivam nas narod da se pocne pripemati za to. Nema nazad.

 3. hristina says:

  Zivela bratska Rusija!!!

 4. Narod says:

  STAMATOVIĆA ZA PREDSEDNIKA!!!!

 5. Stepa says:

  Lepo je covek rekao, podrzacemo vas ali prvo se odlucite sta cete. Vrlo jasna poruka i nasim izdajicama da se ne budu sutra pravdali "izdali smo jer nas Rusija nije podrzala"

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *