ПОРУKА РУСА ОД KОЈЕ ПОДИЛАЗИ ЈЕЗА! Уколико дође до овога, то ће постати ЦРВЕНА ЛИНИЈА за Русију

PORUKA RUSA OD KOJE PODILAZI JEZA! Ukoliko dođe do ovoga, to će postati CRVENA LINIJA za Rusiju

10 oktobra 2022

Visoki ruski diplomata Aleksej Poliščuk izjavio je da bi eventualna isporuka dalekometnog ili oružja velike razorne moći Kijevu bila crvena linija za Rusiju, prenosi ruski RT.

– Što se tiče crvenih linija, već smo ih označili. Pre svega, to su isporuke dalekometnog ili moćnijeg naoružanja Kijevu – izjavio je Poliščuk, prenosi Tas.Dodaje da će Rusija doneti konkretne mere odgovora na akcije SAD i njihovih saveznika koji snabdevaju oružjem Kijevski režim.

Poliščuk navodi i da SAD pomažu Ukrajini u regrutovanju stranih plaćenika i daju smernice o borbenim dejstvima.

– Sve to pretvara SAD u učesnika u sukobu. Mnogi zapadni eksperti veruju da SAD vode proksi rat protiv Rusije u Ukrajini – rekao je diplomata.

Poliščuk ističe da je Vašington angažovao i svoje saveznike, podstičući ih da pošalju naoružanje Ukrajinu.

– Francuska i Nemačka će povećati vojnu i tehničku pomoć – rekao je on.

Protekle nedelje Američki predsednik Džozef Bajden rekao je u razgovoru sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim da će Vašington obezbediti još 625 miliona dolara vojne pomoći za Kijev, uključujući lansere za raketni sistem visoke pokretljivosti, preneo je Rojters.

KOMENTARI3 komentara

  1. 1389 says:

    Evropa će biti poražena, kao i u svim tim prošlim ratovima.

  2. Kulak says:

    Britanci su napadom na Krimski most definitivno prešli CRVENU LINIJU. To je britanska agresija na Rusiju. Rusija mora sve svoje državljane i one iz prijateljskih zemalja pozvati da hitno napuste ostrvo zla. Rusija mora Veliku Britaniju definitivno uništiti nuklearnim oružjem. Sa neopisivom slašću ćemo gledati kako britanski monstrumi, najbestijalniji agresori i kolonizatori u istoriji čovečanstva, gore u nuklearnom paklu.

  3. rade says:

    Nato naoruzava ukrajinu,zasto ne bi i Rusi naoruzali svoje saveznike Iran,Siriju,Venecuelu,Hezbolah,hipersonicnim raketama i drugim modernim naoruzanjem.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *