Посебна седница НАТО-а о Балкану: „БОМБАРДОВАЛИ СМО СРБЕ ДА БИ ИМ БИЛО БОЉЕ“

Посебна седница НАТО-а о Балкану: „БОМБАРДОВАЛИ СМО СРБЕ ДА БИ ИМ БИЛО БОЉЕ“

2 децембра 2021

Шефови дипломатија држава-чланица НАТО-а почели су одвојени сусрет на пленарној седници Северноатлантсног савета у Риги, посвећен ситуацији на Западном Балкану, саопштио је генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг.„Регион Западног Балкана има за нас велики значај. Примећујемо забрињавајући развој ситуације, слушамо опасну реторику у Босни и Херцеговини, видимо напетост између Београда и Приштине, реформе се успоравају, док страни играчи повећавају интензитет својег штетног деловања у региону„, изјавио је он.

„НАТО и ЕУ тесно сарађују за добробит региона, између осталог и у Босни и Херцеговини и на Косову“, изјавио је Столтенберг.

Он је подсетио на војне операције НАТО-а у бившој Југославији деведесетих година прошлог века које су, по његовим речима, „помогле да се успостави мир у региону“.

На министарском састанку НАТО-а учествује шеф дипломатије ЕУ Жозеп Борељ.

KOMENTARI18 коментара

 1. Kulak says:

  Par miliona bombi na glavu stoltenberga i njegovih pa neka vidi kako to izgleda kada ti neko bombama uvodi tzv. demokratiju.

 2. Ivana says:

  Ništa se nije promenilo od krstaških ratova pa preko Hitlera do nato i eu fašista rat katolibana i protestanata protiv pravoslavnih naivnih naroda traje vekovima. A naivni i glupi pravoslavni narodi opraštaju i opraštaju koljačima do zadnjeg pravoslavca.

  • RASPUCHIN says:

   Ивана , радо читам Ваше коментаре али имам једну малу примједбу. Наиме , не само Ви него и огромна већина користи израз : "крсташки" за ратове који се нису водили у име крста него су се водили у име "križa". То су били "križarski" ратови које су водили католици у служби Ватикана и Рима. Како првог тако и другог Рима па и Хитлеровог "трећег" а води се и у име овог најновијег четвртог е"U"ропског. Извините али морао сам Вам указати на овај проблем.

   • Ivana says:

    Slažem se pa to se razume ali da obični Srbi razumeju krstaški u prevodu križarski.

   • ralence says:

    Западни римски католици не знају хрватски језик па да зову своје походе у Палестини за ослобођење Јерусалима од Муслимана “Крижански ратови”. Срби их зову Крсташки ратови што је једино правилно у Србском језику. “ Christian Crusaders “ како су себе звали говорили су разним језицима ,већином француским језиком који је у то време био језик дипломатије и културе. У то време Хрвати се нигде не помињу у Европи па тако ни њихов “Криж”.

 3. Gojko says:

  Nadam se da i vas Bombarduju Kinezi i Rusi da vam bude bolje kao i nama,sto ste vi zlikovci i fasisti uradili.

 4. Ivke says:

  A sta mislis kada bi mi vas radi vaseg dobra?

 5. See Y Leter Aligeder says:

  Pa da, zato što oni izjavljuju da kada Srbi krenu od totalne nule i ruševina vrlo brzo iznova napreduju, zato će nas ponovo bombardovati.

 6. У обавези сам да цитирам великог мислиоца и филозофа, Петра Петровића Његоша, цитирам: "Благо оном ко рано полуди, вас му вијек прође у весељу"... што није случај са одртавелог и излапелог Јонса Стотелнберог јер његов живот, преостали, проводи у безбрижности отварајући нам очи да је велика част бити отрежњен БОМБАРДОВАЊЕМ и то му је главни аргумент. Па када заговара такав начин и бољитак живота, ево добровољно се пријављујем да га тучем и злостављам док се не освести и буде ми захвалан што га тучем и злостављам у његовом интеесеу, а тек како би се чланице нато отрезниле и биле ми захвалне у случају да их БОМБАРДУЈЕМО осиромашеним уранијумом. Дртина остарела и излапела нека се удави у неком од многобројних ВЦ-а најгорег смрада и животињских фекалија, бар ће по томе бити упамћен.

 7. Petrovgrad says:

  Nisam ni sumnjao da su nas bombardovali iy yadovoljstva. Zapadno evropske masovne bice. Nadam se da ce im muhamedanci oplodnjom izmeniti genetski kod, tek tada ce prestati opasnost za Slovenske narode. Kada neki mula udje u Noterdam i u Vatikan da klanjaja, onda ce to biti znak da je prestala opasnost za pravoslavlje. Pravoslavci u Bosni su prelaziliu islam, da bi se tako zastitili od katolicanstva.

  • Filip says:

   Koja budala može da smisli ovakvu budalaštinu, a Srbi da to progutaju? Izgleda da oni imaju kompleks Srba. Zato hoće da nas istrebe, jer neće imati ko da im nabacuje kompleks inferiornosti. Sila i kvarne podmetačine je metod kojom se leče ne shvatajući da je to dokaz inferiornosti.

 8. persida says:

  Kukavice i gnjide, jasite se malo sa Kinom, ako imate m...

 9. Luka says:

  Aha, tek sad shvstam! A ja gidinama mislio da ste vi razvalili Jugoslaviju uz pomoc vasih marioneta tudjmana, izetbegovica, rugove, milosevica... i nisam razumeo koliko nam je bolje bilo posle bombardovanja, bez mostova, skola, bolnica, struje, ingrastrukture i vise od 3000 ljudi... sta ce nam! Samo bi nam smetali! Da cove presvisne od tolike bezdudnosti.

 10. Gagi says:

  Hvala ti "civilizovana katolicka Evropo" sto si nam donela blagostanje. Narocito ste usrecili sve izbeglice proteravsi ih iz svojih domova. Veoma vam je zahvalna i Milica Rakic sa ostalom pobijenom decom na donetim nebeskim bombonama. Ima jos puno dece koja su vam zahvalna od II rata do danas. Srbi su vam generalno zahvalni na nesebicnoj pomoci i podrsci, nikako da se stvore uslovi da vam ljudski zahvalimo na svemu sto ste zasluzili.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u