Посебна седница НАТО-а о Балкану: „БОМБАРДОВАЛИ СМО СРБЕ ДА БИ ИМ БИЛО БОЉЕ“

Posebna sednica NATO-a o Balkanu: „BOMBARDOVALI SMO SRBE DA BI IM BILO BOLJE“

2 decembra 2021

Šefovi diplomatija država-članica NATO-a počeli su odvojeni susret na plenarnoj sednici Severnoatlantsnog saveta u Rigi, posvećen situaciji na Zapadnom Balkanu, saopštio je generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg.„Region Zapadnog Balkana ima za nas veliki značaj. Primećujemo zabrinjavajući razvoj situacije, slušamo opasnu retoriku u Bosni i Hercegovini, vidimo napetost između Beograda i Prištine, reforme se usporavaju, dok strani igrači povećavaju intenzitet svojeg štetnog delovanja u regionu„, izjavio je on.

„NATO i EU tesno sarađuju za dobrobit regiona, između ostalog i u Bosni i Hercegovini i na Kosovu“, izjavio je Stoltenberg.

On je podsetio na vojne operacije NATO-a u bivšoj Jugoslaviji devedesetih godina prošlog veka koje su, po njegovim rečima, „pomogle da se uspostavi mir u regionu“.

Na ministarskom sastanku NATO-a učestvuje šef diplomatije EU Žozep Borelj.

KOMENTARI18 komentara

 1. Kulak says:

  Par miliona bombi na glavu stoltenberga i njegovih pa neka vidi kako to izgleda kada ti neko bombama uvodi tzv. demokratiju.

  • Aleksandar I says:

   Bravo za komentar!

 2. Ivana says:

  Ništa se nije promenilo od krstaških ratova pa preko Hitlera do nato i eu fašista rat katolibana i protestanata protiv pravoslavnih naivnih naroda traje vekovima. A naivni i glupi pravoslavni narodi opraštaju i opraštaju koljačima do zadnjeg pravoslavca.

  • RASPUCHIN says:

   Ivana , rado čitam Vaše komentare ali imam jednu malu primjedbu. Naime , ne samo Vi nego i ogromna većina koristi izraz : "krstaški" za ratove koji se nisu vodili u ime krsta nego su se vodili u ime "križa". To su bili "križarski" ratovi koje su vodili katolici u službi Vatikana i Rima. Kako prvog tako i drugog Rima pa i Hitlerovog "trećeg" a vodi se i u ime ovog najnovijeg četvrtog e"U"ropskog. Izvinite ali morao sam Vam ukazati na ovaj problem.

   • Ivana says:

    Slažem se pa to se razume ali da obični Srbi razumeju krstaški u prevodu križarski.

   • ralence says:

    Zapadni rimski katolici ne znaju hrvatski jezik pa da zovu svoje pohode u Palestini za oslobođenje Jerusalima od Muslimana “Križanski ratovi”. Srbi ih zovu Krstaški ratovi što je jedino pravilno u Srbskom jeziku. “ Christian Crusaders “ kako su sebe zvali govorili su raznim jezicima ,većinom francuskim jezikom koji je u to vreme bio jezik diplomatije i kulture. U to vreme Hrvati se nigde ne pominju u Evropi pa tako ni njihov “Križ”.

  • Aleksandar I says:

   Istina

 3. Gojko says:

  Nadam se da i vas Bombarduju Kinezi i Rusi da vam bude bolje kao i nama,sto ste vi zlikovci i fasisti uradili.

 4. Ivke says:

  A sta mislis kada bi mi vas radi vaseg dobra?

 5. See Y Leter Aligeder says:

  Pa da, zato što oni izjavljuju da kada Srbi krenu od totalne nule i ruševina vrlo brzo iznova napreduju, zato će nas ponovo bombardovati.

 6. Nikola Virijević, Kuršumlija says:

  U obavezi sam da citiram velikog mislioca i filozofa, Petra Petrovića Njegoša, citiram: "Blago onom ko rano poludi, vas mu vijek prođe u veselju"... što nije slučaj sa odrtavelog i izlapelog Jonsa Stotelnberog jer njegov život, preostali, provodi u bezbrižnosti otvarajući nam oči da je velika čast biti otrežnjen BOMBARDOVANJEM i to mu je glavni argument. Pa kada zagovara takav način i boljitak života, evo dobrovoljno se prijavljujem da ga tučem i zlostavljam dok se ne osvesti i bude mi zahvalan što ga tučem i zlostavljam u njegovom inteeseu, a tek kako bi se članice nato otreznile i bile mi zahvalne u slučaju da ih BOMBARDUJEMO osiromašenim uranijumom. Drtina ostarela i izlapela neka se udavi u nekom od mnogobrojnih VC-a najgoreg smrada i životinjskih fekalija, bar će po tome biti upamćen.

 7. Petrovgrad says:

  Nisam ni sumnjao da su nas bombardovali iy yadovoljstva. Zapadno evropske masovne bice. Nadam se da ce im muhamedanci oplodnjom izmeniti genetski kod, tek tada ce prestati opasnost za Slovenske narode. Kada neki mula udje u Noterdam i u Vatikan da klanjaja, onda ce to biti znak da je prestala opasnost za pravoslavlje. Pravoslavci u Bosni su prelaziliu islam, da bi se tako zastitili od katolicanstva.

  • Filip says:

   Koja budala može da smisli ovakvu budalaštinu, a Srbi da to progutaju? Izgleda da oni imaju kompleks Srba. Zato hoće da nas istrebe, jer neće imati ko da im nabacuje kompleks inferiornosti. Sila i kvarne podmetačine je metod kojom se leče ne shvatajući da je to dokaz inferiornosti.

 8. radmila says:

  Mars u materinu i ostanite tamo.

 9. persida says:

  Kukavice i gnjide, jasite se malo sa Kinom, ako imate m...

 10. Luka says:

  Aha, tek sad shvstam! A ja gidinama mislio da ste vi razvalili Jugoslaviju uz pomoc vasih marioneta tudjmana, izetbegovica, rugove, milosevica... i nisam razumeo koliko nam je bolje bilo posle bombardovanja, bez mostova, skola, bolnica, struje, ingrastrukture i vise od 3000 ljudi... sta ce nam! Samo bi nam smetali! Da cove presvisne od tolike bezdudnosti.

 11. Pravda says:

  nato u govnjivo blato.

 12. Gagi says:

  Hvala ti "civilizovana katolicka Evropo" sto si nam donela blagostanje. Narocito ste usrecili sve izbeglice proteravsi ih iz svojih domova. Veoma vam je zahvalna i Milica Rakic sa ostalom pobijenom decom na donetim nebeskim bombonama. Ima jos puno dece koja su vam zahvalna od II rata do danas. Srbi su vam generalno zahvalni na nesebicnoj pomoci i podrsci, nikako da se stvore uslovi da vam ljudski zahvalimo na svemu sto ste zasluzili.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *