ПОСЛЕ ОВОГ САЗНАЊА ЗАПАД У ШОКУ: Русија је у Украјини укључила мање од 10% своје војске

POSLE OVOG SAZNANJA ZAPAD U ŠOKU: Rusija je u Ukrajini uključila manje od 10% svoje vojske

20 juna 2022

Potpredsednik Ruske akademije raketnih i artiljerijskih nauka, vojni ekspert Konstantin Sivkov rekao je da Oružane snage Rusije ne koriste više od 10% svojih resursa u specijalnoj operaciji u Ukrajini.„Najparadoksalnije je to što su sve zapadne zemlje zapravo u ratu sa nama, ali mi još nismo ni pokrenuli svoje snage. Ako posmatramo pozicione oružane borbe, onda je manje od 10 odsto Oružanih snaga Rusije uključeno u specijalnu operaciju u Ukrajini.“

Kako je ranije javio Javni servis, u Admiralitetskim brodogradilištima, jednom od najstarijih ruskih brodogradilišnih preduzeća, po nalogu Severne mornarice Rusije biće proizvedena serija od šest dizel-električnih podmornica projekta 636.3 „Varšavjanka“.

„Planiramo da 2023. godine zaključimo odgovarajući ugovor za izgradnju serije od šest podmornica projekta 636.3 za Severnu flotu, a 2024. godine počnemo i sa njegovom realizacijom“, navodi se u saopštenju.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI9 komentara

 1. M says:

  Zna to USA-Zapad!Ili bar USA,al nju se to ne tiče,oni su daleko!U Zapadnoj Rusiji čeka Ruska Zapadna Armija od vjerovatno cca 500.000 vojnika,i to elitnih formacija s najsuvremenijim naoružanjem!I spremna da upotrijebi i atomsko oružje pod obavezno i redovno!Za to su tu,za Veliki rat ako bude trebalo!A trebat će!

 2. milorad5 says:

  ma sto im ne rokunu jednu veliku,čisto kao školski primer šta se dešava ako neko želi da ubija ruse,ovo nije pitanje geostrateških priča ovo je pitanje NEKAŽNJENOG UBIJANJA RUSA.Vreme je da im se objasni kloiko vrede ruski životi,vojnika,civila,svejedno,vreme ja da im majka zakuka,nekome iz čopora obavezno i to NIJE ukrajina,poterbna je lepo uredjena potpuno NOVA I ČISTA META.PRE I POSLE će biti sasvim dovoljno da ućutka ratne bubnjeve i busanje majmuna.

  • Gagi says:

   milorad 5... Roknuce, budi malo strpljiv. Sve je spremljeno, analizira se situacija da se vidi da li je TO potrebno.

  • Mila says:

   Ako se budu mnogo kurčili roknuće im baćuška neku da osjete plač majki u Donbasu

 3. persida says:

  Plasim se da ako Rusi ne upotrebe Sarmat, zapadni majmuni nece i dalje nista shvatiti.

 4. EEERTY says:

  KAKO MOZETE TAKO DA LAZZETE. I vi znate da nije tako. Sram vas bilo.

 5. Milutin says:

  Nemojte u komentarima Zapad nazivati majmunima. Ipak od majmuna se razvio čovek. A od ovih nikada neće biti ljudi.

 6. Gagi says:

  Milutin... Nemoj da lupas i podrzavas laznu katolicku politiku Darvina. Procitaj nekada nesto. Kako to da danasnji pretci majmuna nisu evoluirali u ljude. Doduse, mozda si u pravu. Majmuna je danas koliko hoces, najvise banana ima u Drzavnoj upravi. Sav narod izlomi kicmu i udove klizajuci se na kore njihovih banana dok stigne do njih i dobije njihove usluge.

  • Milutin says:

   Kako bi iko pre 2000 i više godina mogao razumeti ćeliju živog organizma, koja se deli i evoluira do nivoa sisara. I zato je Bog po Bibliji stvorio posebno čoveka. Jer to su ljudi toga doba mogli samo da razumeju. Biblija je pisana i za nas ali je moramo pokušati i razumeti. ŠJa bih rekao da je Bog stvorio i mnogo manje nego što je živa ćelija i da se sve odvija po Osnovnim pravilima. Da je Bog hteo da stvori posebno čoveka, čovečanstvo ne bi bilo ovakvo kakvo jeste. Jer kao što kaže Biblija, parafraziram, iz prašine si stvoren u prašinu se i vrati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *