ПОСЛЕДЊЕ САДАМОВЕ РЕЧИ ИРАЧKОМ НАРОДУ: Хусеинова ћерка открила ИСТИНУ после више од 15 година

POSLEDNJE SADAMOVE REČI IRAČKOM NARODU: Huseinova ćerka otkrila ISTINU posle više od 15 godina

3 januara 2019

Ćerka pokojnog iračkog predsednika Sadama Huseina, Ragad Husein objavila je na svom Tviter profilu poslednje reči koje je njen otac imao za irački narod, četiri dana pre pogubljenja 30. decembra 2006. godine.

Ragad Husein, koja živi u Jordanu još od vremena kada su SAD napale Irak 2003. godine, objavila je poruku na dvanaestu godišnjicu smrti njenog oca.

– O časni ljudi, poveravam svoju dušu vama i milosrdnom Gospodu, koji ne razočarava poštenog vernika … Bog je veliki – piše u poruci.Ispod poruke je potpis „Sadam Husein, predsednik Republike i Vrhovni zapovednik oružanih snaga“.

Nalog na Tviteru Ragad Husein je suspendovan.

Ona je ranije ove sedmice pozvala Iračane da prevaziđu psihološke barijere koje imaju nakon američke invazije na 2003. godine.

– Nadam se, dragi Iračani, da će se naša vizija sigurnijeg i stabilnijeg Iraka proširiti – rekla je ona.

Ona je takođe napomenula da se vođstvo njenog oca u Iraku manifestovalo u tome što je on bio zaštitnik arapskog sveta od „iranskih ekspanzionističkih ambicija“.

KOMENTARI2 komentara

  1. Deda Micko says:

    Sadam uopste nije ubijen, covek kome su sudili bio je dvadesetak godina mladji, krupniji, sa drugacijim manirima, sto je potvrdila i Sadamova supruga posle posete Sadama u zatvoru. Ona je rekla da vise necce obilaziti doticnoga jer to nije njen muz.

  2. Budi Bog s nama says:

    Da, i onda su došla gospoda Buševi i razbucali iračke snove i Sadama. Bog nije bio s njime jer je Sadam želeo da obnovi stari Vavilon u Iraku, a u Bibliji je pisano da u njemu neće niko nastavati do kraja sveta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *