POSLEDNJI MOHIKANCI: Podrška Indijanaca Srbiji

POSLEDNJI MOHIKANCI: Podrška Indijanaca Srbiji

28 marta 2014
indDejvid Jigli, poglavica plemena Komanči, napisao je autorski tekst na blogu ovih američkih starosedeoca pod nazivom “Srbija- lekcija modernom svetu” u kome opisuje političku situaciju u južnoj srpskoj pokrajini i napominje da bi takav odnos trebalo da imaju mnoge države u savremenom svetu.

– Ovih dana zbog liberalnih medija, mnogi ljudi ne znaju istinu o Srbiji. Prevare, korupcija i pljačka ove nacije, nije ni prepoznata ni potvrđena ni kažnjena. Da li ovakav scenario važi za svaku zemlju koja se suoči sa istim problemima – pita se Jigli, prenosi Telegraf.

On napominje da je Kosovo i Metohija zemlja koja je stekla nezavisnost na osnovu novca stečenog od trgovine herionom i drugim delatnostima organizovanog kriminala. Zato se i divi načinu na koji Srbi pokušavaju da zadrže ovaj deo svoje teritorije.

– Srbi su proglašeni varvarima od strane Zapada, a u stvari su rodoljubi i hrišćani, koji su želeli da zaštite svoju imovinu i svoju zemlju – piše Jigli.

On ocenjuje Srbe kao poslednje Mohikance koji su se suprostavili novom svetskom poretku.

– Srbi su su patriote i hrišćani. U sukobu su sa muslimanima, liberalima, i zapadnom drogiranom mašinerijom. Srbi i hrišćani nisu sada popularni, ali zato muslimani jesu. Zapadne vlade, uključujući Sjedinjene Američke Države podržavaju ovakav stav – piše indijanski poglavica.

On zaključuje da nijedna nacija i zemlja nisu sigurne danas i da ukoliko žele zapadne sile će upotrebiti sve potrebne resurse da bi ostvarile svoje strateške interese.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *