Postoje dokazi da je Majkl Džekson bio pedofil

Postoje dokazi da je Majkl Džekson bio pedofil

1 jula 2013

52698570JS003_jacksonMada je od tragične smrti „kralja popa“ Majkla Džeksona prošlo četiri godine, još se nije slegla prašina o skandalima iz njegovog razuzdanog privatnog života.

Britanski „Miror“ tvrdi da se domogao skandaloznih audio-snimaka Federalnog biroa za istrage, koji dokazuju da je Džekson tokom 15 godina isplatio više od 35 milona dolara kako bi ućutkao najmanje 24 deteta koje je navodno zlostavljao. Kontroverzne snimke je FBI zaplenio još 2002, ali oni nisu bili predstavljeni tri godine kasnije na suđenju protiv Džeksona, kada je odgovarao za zlostavljanje dece.

Iz objavljenih transkripata doznaje se kako je Džekson provodio čitave noći sa dečacima i to dok su, ponekad, njihovi roditelji pušili marihuanu u susednoj sobi. Prema izjavama pojedinih svedoka, Džekson je bio ozbiljan „dečiji predator“.

Među Majklovim miljenicima bila su i deca poznatih glumaca, koji su ih, da sve bude još bizarnije i bolesnije, podvodili „kralju popa“. Za uzvrat bi dobijali ozbiljan novac. Detetu jednog od tih glumaca, plaćeno je oko 400.000 evra da se obaveže na to da će izbegavati bilo kakav kontakt sa medijima. Predstavnici FBI još nisu potvrdili da li britanski list ima u posedu autentične snimke.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *