ПОСТОЈИ ОПАСНОСТ ДА СЕ СИТУАЦИЈА ПОГОРША! Др Јанковић открио да ли ће се увести ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА У БЕОГРАДУ

POSTOJI OPASNOST DA SE SITUACIJA POGORŠA! Dr Janković otkrio da li će se uvesti VANREDNA SITUACIJA U BEOGRADU

18 oktobra 2020

S obzirom na porast broja novozaraženih od korona virusa i procenta pozitivno testiranih u Srbiji, imunolog Srđa Janković kaže da je vrlo jasno da postoji opasnost da se situacija pogorša.

Imunolog zato apeluje na građane i na nadležne da se mere sprovedu što rigoroznije i doslednije.Što se tiče stanja u Beogradu, on je za RTS rekao da u velikom gradu postoje uslovi da ljudi više dolaze u kontakt i da, ako se ne koriste mere zaštite, postoji veći potencijal da se virus prenosi.

Upitan da li postoji mogućnost da se sledeće nedelje uvede vanredna situacija u Beogradu, Janković je rekao da za sada još ne može da kaže koliko je to realno, ali napominje da mogućnost postoji.

Podsetićemo vas, prema poslednjim podacima u poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 3.325 osoba, njih 214 bilo je pozitivno, dok su nažalost preminule dve osobe.

U prestonici su u protekla 24 sata potvrđeno 82 slučaja od ukupno 214 zaraženih.

Na drugom mestu je ponovo Kragujevac sa 15 dok se na trećem nalazi Valjevo sa 12 novoobolelih.

KOMENTARI2 komentara

  1. FILIP says:

    Ovi koji šire ovakve priče, doći će vreme kada će zbog svojih lażnih zastrašivanja biti procesuiranai Iza svega se krije strah od bunta naroda koji će u određenom monentu sigurno da se desi. Pitanje je samo vremena koje je sve gušće

  2. test01 says:

    Pa znamo mi sta okupacione gnjide planiraju ALI ce im se to obiti o glavu !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *