Poternice za Markom Milićevim nigde nema na sajtu Interpola

Poternice za Markom Milićevim nigde nema na sajtu Interpola

21 августа 2014

2yo7nkwU Srbiji je trenutno raspisana poternica za trinaestoro ljudi, dok je jedna osoba nestala. Međutim, na sajtu Interpola nigde nećete naći ni Marka Milićeva niti Marka Markovića.

Marko Milićev (33) optužen da je „mini kantrimenom“ pregazio i usmrtio Luku Jovanovića (21) 25. jula, a prema navodima ministra policije Nebojše Stefanovića trenutno se nalazi u Turskoj i za njim je pokrenuta Interpolova poternica.

– Kad Interpol raspiše poternicu, on ne može da se sakrije, našli smo gospodina Šarića, nemojte da brinete. Imaćemo čoveka za nekoliko dana, važno je da je slučaj razrešen – rekao je juče premijer Aleksandar Vučić.

Kako je rečeno, za Milićevim je raspisana crvena Interpolova poternica, i to na dva prezimena – Milićev i Marković.

Ipak, kada smo pokušali da potražimo poternicu za Milićevim, nismo našli ništa. Naime, tražeći imena Marko Milićev ili Marko Marković, nećete naići ni na jedno ime.

U Srbiji je trenutno raspisana poternica za trinaestoro ljudi, dok je jedna osoba nestala.

Na prvom mestu na spisku raspisanih poternica nalazi se, očekivano, Mirjana Marković. Ostatak liste možete pogledati OVDE.

Kako, međutim, saznajemo, veliki deo raspisanih poternica se ni ne objavljuje na sajtu Interpola.

Podsetimo, nesreća se dogodila kada se Luka sa trojicom prijatelja vraćao iz grada. Na Brankovom mostu im je otpao točak sa kola marke „Lada“ pa su krenuli da ih guraju preko mosta u smeru ka Novom Beogradu. Tada je na njih naleteo „mini kantrimen“ koji je udario u njih i tada usmrtio Luku, a vozač je potom pobegao sa mesta nesreće.

(Dnevno.rs)

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u