ПОТПУНИ ХАОС У УКРАЈИНИ ИЗАЗИВА СТРАХ НА ЗАПАДУ: Украјински војници прелазе на РУСКУ СТРАНУ

ПОТПУНИ ХАОС У УКРАЈИНИ ИЗАЗИВА СТРАХ НА ЗАПАДУ: Украјински војници прелазе на РУСКУ СТРАНУ

2 фебруара 2023

У Херсонској области, украјинска војска редовно прелази на руску страну, изјавио је за руске медије, вршилац дужности гувернера региона, Владимир Салдо.

„Ово се дешава редовно, иако није масовне природе. Ми, по правилу, не журимо да објављујемо информације о преласку украјинске војске на нашу страну. На крају крајева, они имају рођаке над којима режим у Kијеву може да изврши репресију“, напомиње Салдо.Према његовим речима, систем принуде у украјинској војсци је ригидно успостављен, пошто не постоји други начин да се објасни, како кијевски режим успева да „гурне на клање” на хиљаде мобилисаних мушкараца.

Херсонска област је постала субјект Руске Федерације, 30. септембра 2022. након референдума. Украјинска страна не признаје њен легитимитет, и наставља да гранатира територију региона. Данас је 75 одсто Херсонске области под руском контролом. Оружане снаге Украјине заузимају њен деснообални део, укључујући регионални центар, град Херсон.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI3 коментара

  1. milorad5 says:

    pa videli su situaciju sa "oslobodiocima" iz naci bataljona i plaćeničkih jedinica.Tek će da beže i da se predaju,još nije došlo do katarze u ovom ratu ali je blizu.Rusi polako i selektivno uvode ROBOTE i super tenkove u borbu,to je STRAŠNO šta ta oružja mogu da rade.Gledao sam snimak dejstva "terminatora" u 4 prilike koje su dostupne da se nadju na internetu.U svim situacijam to je bilo UŽASAVAJUĆE i jadni ukrjainci nisu imali šanse da ostanu živi ni pod razno,katastrofa,jeza.Najpoznatiji video je kada jedan ruski tenk t-90 i jedan robotizovani terminator deluju u tandemu,lele.Tenk je uništio ukr t-72 sa JEDNIM jedinim hitcem a terminator je pobio čitav vod pešadije u rovovima za nešto manje od minuta,i to sa daljine od najamnje 300 m su oba vozila dejstvovala u gustoj šumi.Ukrajinci nisu mogli čak ni da ih vide kako terba a ako su ih i videli nisu mogli da nanišane sigurno od drveća sem iz velike blizine.Ali rusi uopšte nisu imali probem da NjIH vide i nisu ih promašili,pogotovo terminator koji je pucao u stilu robotskih video igrica na svaki najamnji pokret brzo prenoseći paljbu sa ukrajinskog drona koji su vojnici u rovovima podigli u gornjem desnom uglu vatrenog polja terminatora koji je bio 500 m u vazduhu na nekih tek 10-15 m visine i kojeg je termintor oborio u kratkom rafalu BEZ PROMAŠAJA, da bi u sledeće 3 sek.spustio top i uperio ga u donji levi desni ugao vatrenog polja i tamo verovatno ubio ukrajinca a zatim mali cim na levo od te vatrene tačke i drugog koji je misli da može da pretrči dalje od mrtvog kolege na koga tog trenutka puca terminatr sa jezivo kratkim rafalom od 3 metka u 2 sek..UŽASAVJUĆE ako to bude tako radilo stalno,i ako nije video igrica ovo je stašno.Posle su se tenk i terminator MIRO okrenuli i vratili odakel su došliu a ruski dron je snimo sve pozicije na koje je terminator dejstvovao,zato i znam da je dvojicu ubio u 5 seku u donjem desnom uglu vatrenog polja automatskog topa od 32 mm koji može da probije i većinu zapadnih tenkova sa specijalnom municijom koja je izradjena za to vozilo.KATASTROFA je to u najavi za ukro armiju,oni još nisu tako nešto videli dosad i ja mslim da će biti masovna bežanija i predaja uskoro,ako rusi imaju dosta tih vozila,naročito terminatora.Mislim da je to najopasnije multifunkcionalno oružje na bojnom polju prve linije današnjice čak i sa posadom,a pogotovo ako je sposobno za autonomno robotsko delovanje,baš kao što sam i tvrdio kada se pojavio kao prototip.Ovaj rat se bliži BRZOM kraju i slomu ukrajinske armije,već su počeli da nasilno mobilišu po ulicama muškarce,ovo ne može još dugo trajati za kijevsku mafiju.

  2. Gagi says:

    NAJZAD su dosli sebi, proradile im ganglije. Svako zdrave pameti odlicno vidi o cemu se ovde radi. Umesto da Rusi iz Ukrajine ubijaju strane oficire koji se ne bore, vec teraju njih u pogibelj i bratoubilacki rat, oni snuzdeno ginu i gube glave. Bogu hvala sto su resili da predju kod svoje istorodne brace.

  3. Kostakos says:

    Svako zna kako je tesko u vojsci. Puca na tebe i pucas na njega. Pobeci tesko. Neznas kako bi reagovao onaj do tebe. On nezna kako ti mislis.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u