ПОТРЕБАН ЈЕ ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ: Страшне речи украјинског дипломате

POTREBAN JE TREĆI SVETSKI RAT: Strašne reči ukrajinskog diplomate

30 avgusta 2021

BIVŠI ukrajinski ambasador u Rusiji i SAD i bivši stalni predstavnik zemlje pri Ujedinjenim nacijama Vladimir Jeljčenko nazvao je treći svetski rat jedinim načinom za reformaciju organizacije.On smatra da organizacija nema budućnost zbog velike birokratije.

– To je struktura od 139 članova. Kako je moguće da se bilo šta usaglasi? Izlaziš sa nekom nepolitizovanom i dobrom inicijativom, a svi imaju svoje mišljenje na tu temu – izjavio je Jeljčenko u intervjuu ukrajinskom listu „Kraina“.

– Za reformaciju Ujedinjenih nacija je potreban treći svetski rat. Organizacija je formirana 1945. godine jer je čovečanstvo uvidelo da tako više ne može da se živi. Međutim, ako bi rat sada počeo to bi bio nuklearni rat – tvrdi diplomata.

Ranije je generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš predložio da se napravi nov metod rada organizacije koji bi omogućio bolje prikupljanje podataka, razmenu informacija i povećanje produktivnosti.

(Sputnjik)

KOMENTARI3 komentara

    • Boban says:

      Prvo je bila Liga naroda, pa Ujedinjene nacije (UN), a u planu je da UN dobiju svog predsednika. Trenutno je najviše zvanje u UN - generalni sekretar. Prvi i poslednji predsednik UN biće nepomjanik kome ime ne treba da se izgovara da se time ne bi prizivao. Ta reforma (poslednja) UN uslediće posle trećeg ludila. Posle prvog ludila je stvorena Liga naroda, posle drugog ludila su stvorene UN, a posle trećeg je planirano da predsednik UN bude predsednik svih na planeti, na čelu jedinstvene svetske vlade. Reka Eufrat sve više gubi vodu, crveno tele se otelilo u Izraelu (znaci vremena koji nagoveštavaju nepomjanika), tenzije rastu oko Al Akse u Jerusalimu na Hramovnoj gori, gde je planirana izgradnja (obnova) Trećeg Solomonovog hrama. Tenzije svuda rastu, para u opticaju sve više, ali počinju da gube vrednost i inflacija hvata zalet ka hiperinflaciji. Koliko vremena je preostalo do nove reforme UN i imenovanja njenog predsednika? Da li su priče o Eufratu i crvenom teletu slučajnost ili ispunjenje Jovanovog otkrovenja? Možda je bolje da ne saznamo ili da se radi o zabludama? Šta ako znaci vremena nastave da se ređaju u skladu sa najavama iz otkrovenja? Mnogo pitanja, a odgovori nisu daleko. "Ko traži, naćiće, a ko ište, daće mu se" (ko želi, provideće, a ko zatraži pomoć, dobiće je).

  1. Vojna i ojdeSve says:

    Maa... Sve ce da izgori... Vonzemjane se smeju....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *