ПОТРЕС У АМЕРИЦИ КОЈИ ЋЕ ПРОДРМАТИ И ЕВРОПУ: Алармантни подаци у извештају о вези вакцина и аутизма

POTRES U AMERICI KOJI ĆE PRODRMATI I EVROPU: Alarmantni podaci u izveštaju o vezi vakcina i autizma

1 aprila 2018

Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC- Centers for disease control) odložio je objavljivanje novog izveštaja koji zaključuje da su vakcine krive zbog porasta slučajeva autizma.

CDC “izveštaj o prevalenciji autizma” trebalo je da izađe u petak, ali je na neodređeno vreme odloženo jer se ljudi unutar agencije ne slažu sa nalazima izveštaja.

Izveštaj Bigleaguepolitics.com: Prethodna dva CDC izveštaja naveli su da 1 od 68 dece u Sjedinjenim Državama pati od autizma, ali nezavisni izveštaji postavljaju broj 1 u 36.

Očekuje se da će novi odloženi izveštaj promeniti kriterijume za ocenu autizma. Broj se trenutno oslanja na tzv. DSM IV kodove za određivanje poremećaja mentalnog zdravlja. Novi izveštaji prelaze na upotrebu ažuriranih DSM V kodova, prema insajderima.

Nikol Dauling, koja je nedavno preuzela CDC-fondaciju, mrežu za praćenje autizma i razvojne nesposobnosti (ADDM), već napušta tu granu i odlazi u drugu odeljenje unutar CDC-a. ADDM sada nema stalnog lidera.

Direktorka CDC-a Brenda Ficdžerald podnela je ostavku u januaru nakon što je otkriveno da je kupovala duvanske rezerve uprkos poslovanju svoje agencije, koja se odnosi na regulaciju cigareta.

Novog upravnika CDC-a, Robert Redfild, kritikuju demokrati i liberalni predstavnici zbog toga što navodno nema dovoljno iskustva da vodi federalnu agenciju, i za njegovu jednonedeljnu vezu sa fondom za hrišćansku decu o AIDS-u. Predsednik Tramp izgleda da veruje Redfildu kada se radi o borbi protiv opioidne krize.

CDC je upoznat istraživanjem za štampu uredništva Bigleaguepolitics.com, ali nije odgovorio zahtevu za komentar.

(Bigleaguepolitics.com)

KOMENTARIJedan komentar

  1. goran says:

    Samo gazi farmako mafiju, to su zlikovci. Kod nas je njihov sef Kon, koji bi poubijao svu srpsku decu za saku dolara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *