ПОТРЕС У ЕВРОПИ: Марин Ле Пен све ближе победи – ОБЕЋАЛА ДА ЋЕ ФРАНЦУСКА ИЗАЋИ ИЗ НАТО ПАКТА

POTRES U EVROPI: Marin Le Pen sve bliže pobedi – OBEĆALA DA ĆE FRANCUSKA IZAĆI IZ NATO PAKTA

6 februara 2022

KANDIDATKINJA za predsednicu Francuske Marin le Pen izjavila je da će, u slučaju da pobedi na predstojećim izborima, doneti odluku da Francuska izađe iz NATO-a.

– Mi moramo da slobodno zastupamo sopstvene interese, da izađemo iz logike vojnih blokova. Zbog toga ćemo istupiti iz NATO-a kako nas više ne bi uvlačili u tuđe konflikte – rekla je ona u obraćanju pred svojim pristalicama.Ona je takođe rekla i da će, u slučaju pobede na izborima, predložiti da se postojeća Evropska unija zameni na Evropsku alijansu nacija.

– U svetu koji stalno smišlja nove hladne ratove Francuska treba da se postavi tako da svi čuju njen snažan i nezavistan glas, između ostalog, kroz svoje diplomatsko mesto u Savetu bezbednosti. Reformisaćemo EU, zamenićemo je Evropskom alijansom nacija – dodala je.

Na skupu su prikazani i video snimci sa obraćanjima političara iz drugih zemalja, između ostalog iz Austrije, Holandije, Italije i Portugalije, koji podržavaju kandidaturu Le Penove. Mediji podsećaju da je njenu kandidaturu podržao i mađarski premijer Viktor Orban.

BONUS VIDEO: SITUACIJA U FRANCUSKOJ

KOMENTARI7 komentara

 1. Ovcoizovani covid idioti says:

  Normalno, beže iz luzerskog saveza.

 2. persida says:

  Nece joj Jevreji dati da pobedi. Francuska je okupirana zemlja jos od tzv. Francuske revolucije.

  • Rostand says:

   Baš,gospoja Marina ne shvata da je njena Vrancuska rotšildova prćija i biće kako stvarni šef odredi.

 3. I Love persida says:

  To je praktično i udaljava od pobede jer knez tame koji vlada iz vazduha kroz sinove nepokornosti Bogu ne želi kontraše, međutim NATO će se sasvim sigurno raspasti izgleda skoro.

 4. Mate says:

  Francuska je od svog nastanka katoličko-židovska kolonija, ništa drugo, a ova nova desnica su samo Putinove sluge, a Putin sluša Chabbad Lubavitz i Vatikan.

 5. BeliOrao says:

  Bilo bi dobro za Francusku ali mislim da će joj napraviti smickalicu ! Pa njemca su smakli ( atentat ) pa austrijanca , atentat ! Pa Kurca smakoše kao pronevjera finansija, pa francuza šefa svift-a jer im nije valjao , podmetnuše kurvanje sa maloljetnicom ( lažni iskazi ) !

 6. Duca says:

  Kako se nebi raspao NATO pakt oni ce je ili upotrebiti za po kuci (nerede po FRANCE) ili ce ukoliko se pukotine naziru u puno kljucnih NATO robova ili vise zemalja koje nisu kicma, otpocece jedan novi VELIKI NATO rat, sto pre a koji nece biti onaj TRECI svetski (WW3) ali ce biti svetskog karaktera...(pre WW3)...Vrlo prosta satanisticka matematika....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *