ПОТРЕСНО: Панична потрага на друштвеним мрежама, родитељи траже несталу децу!

ПОТРЕСНО: Панична потрага на друштвеним мрежама, родитељи траже несталу децу!

23 маја 2017

Корисници друштвених мрежа помажу данас у очајничкој потрази за особама несталим после експлозије на концерту у Манчестеру, објављујући имена и фотографије са хаштагом #MissingInManchester, а међу несталима има и деце.

Градска управа и градоначелник Енди Барнам су међу многобројним корисницима Твитера који на тај начин покушавају да помогну људима који траже нестале чланове породице и пријатеље, преноси АП.

Међу несталима је и 15-годишња Оливија Кемпбел, чија мајка Шарлот Кемпбел каже да је њена ћерка присуствовала концерту Аријане Гранде са школском другарицом која је пронађена и пребачена у болницу.

Оливија је, међутим, нестала, а кући се јавила пред сам почетак концерта.

„Звала сам болнице, све локације и хотеле у које су, како сам чула, нека деца одведена, звала сам и полицију. Ако ико види Оливију, позајмите јој телефон, она зна мој број“, рекла је мајка нестале девојчице за Ај-Ти-Ви.<b

На крају концерта у градској Арени синоћ је дошло до експлозије, за коју се сумња да је реч о самоубилачком терористичком нападу, при чему су погинуле 22 особе, док је 59 њих повређено.

На видео снимку се може видети како хиљаде уплаканих људи излазе из Арене, многи обливени крвљу, а на друштвеним мрежама су се појавили наводи да је више од 50 деце, која су остала на стадиону без одраслих, одведено у оближњи хотел „Холидеј ин“, преноси „Дејли мејл“.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Čvorović says:

    DAEŠ je preuzeo odgovornost za ovaj napad. DAEŠ je čedo britanskih obaveštajnih službi, to se već duže vreme pouzdano zna i dokazano je. Iz toga sledi da je ovo bio napad britanskih obaveštajnih službi na sopstveno stanovništvo. Zašto? Šta kriju? Šta hoće da postignu, kakvu koncesiju, tj. pravo, zakon, ustupak? Da li je ovo bila samo dimna bomba za ono što nameravaju da urade na Balkanu?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u