ПОТРЕСНО: Панична потрага на друштвеним мрежама, родитељи траже несталу децу!

POTRESNO: Panična potraga na društvenim mrežama, roditelji traže nestalu decu!

23 maja 2017

Korisnici društvenih mreža pomažu danas u očajničkoj potrazi za osobama nestalim posle eksplozije na koncertu u Mančesteru, objavljujući imena i fotografije sa haštagom #MissingInManchester, a među nestalima ima i dece.

Gradska uprava i gradonačelnik Endi Barnam su među mnogobrojnim korisnicima Tvitera koji na taj način pokušavaju da pomognu ljudima koji traže nestale članove porodice i prijatelje, prenosi AP.

Među nestalima je i 15-godišnja Olivija Kempbel, čija majka Šarlot Kempbel kaže da je njena ćerka prisustvovala koncertu Arijane Grande sa školskom drugaricom koja je pronađena i prebačena u bolnicu.

Olivija je, međutim, nestala, a kući se javila pred sam početak koncerta.

„Zvala sam bolnice, sve lokacije i hotele u koje su, kako sam čula, neka deca odvedena, zvala sam i policiju. Ako iko vidi Oliviju, pozajmite joj telefon, ona zna moj broj“, rekla je majka nestale devojčice za Aj-Ti-Vi.<b

Na kraju koncerta u gradskoj Areni sinoć je došlo do eksplozije, za koju se sumnja da je reč o samoubilačkom terorističkom napadu, pri čemu su poginule 22 osobe, dok je 59 njih povređeno.

Na video snimku se može videti kako hiljade uplakanih ljudi izlaze iz Arene, mnogi obliveni krvlju, a na društvenim mrežama su se pojavili navodi da je više od 50 dece, koja su ostala na stadionu bez odraslih, odvedeno u obližnji hotel „Holidej in“, prenosi „Dejli mejl“.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Čvorović says:

    DAEŠ je preuzeo odgovornost za ovaj napad. DAEŠ je čedo britanskih obaveštajnih službi, to se već duže vreme pouzdano zna i dokazano je. Iz toga sledi da je ovo bio napad britanskih obaveštajnih službi na sopstveno stanovništvo. Zašto? Šta kriju? Šta hoće da postignu, kakvu koncesiju, tj. pravo, zakon, ustupak? Da li je ovo bila samo dimna bomba za ono što nameravaju da urade na Balkanu?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *