ПОТВРЂЕНО: Кризни штаб препоручио вакцинацију деце

POTVRĐENO: Krizni štab preporučio vakcinaciju dece

6 avgusta 2021

Krizni štab zauzeo je stav da se snažno preporuči vakcinacija učenika starijih od 12 godina, potvrdio je za B92 član tog tela Branislav Tiodorović.Na pitanje da li je dopis Ministarstva obrazovanja školama koji je dospeo u javnost zasnovan na preporuci Kriznog štaba, Tiodorović je potvrdio da jeste.

Tiodorović napominje da preporuku školama nije poslao Krizni štab, već Ministarstvo obrazovanja u saradnji sa Institutom Batut.

Podsetimo, epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon najavio je juče da jedino logično rešenje za početak školske godine jeste odvajanje vakcinisanih od nevakcinisanih učenika starijih od 12 godina.

“Oni koji su primili vakcinu da idu na nastavu, a oni koji nisu da budu na onlajn nastavi”, rekao je on i dodao da, “gotovo uopšte da nema vakcinisane dece starije od 12 godina, iako je to preporuka”.

KOMENTARI11 komentara

 1. Rista says:

  E, pa to je znak da i Srbija ima Tajnu svetsku vladu. Na čelu je Vučić o kojemu se ništa živo nezna, zamenik mu Kon o kojemu se takođe ništa ne zna, a onda slede doktori iz Batuta o kojemu se zaista ništa ne zna. To lokalna Tajna vlada a sa njom upravlja Svetska Tajna Vlada iliti CIJA agenti raspoređeni po kancelarijama Vrhovnog Štaba, Precedništva, Vlade i ratara Srbije. I teraju obične Srbe da vakcinišu klince, rasture Srbiju i priznaju Kosovo državu iako se ni o toj Svetskoj vladi i Kosovo državi opet ništa ne zna. Sve tajna do tajne, brale. Ono, sede tamo na Kosovu američko-nemačke vojne baze, ali i to tajna Najtajnije Svetske vlade. Eh, to mora biti ujdurma prvokosovaca o drugosrbijancima. A ni o njima se ništa ne zna. Ti prvokosovci su valjda Šljoska, Kurti i Kosovac. A počasni drugosrbijanac je Rista. Sve imena...Tajanstvena, brale.

  • Mama je Sine rista says:

   Dobro jutro rista, pa gde si do sada bio? Ne samo srbija već sav ovaj svet ima istu vladu sa manje ili više uticaja a to sada jasno vidimo sa koliko uticaja po onome što se sprovodi. Dakle i svaka moguća institucija i organizacija je u tome, gde god ima neke sile i moći.

 2. Strsljen says:

  ma ispisite decu svu iz svih razreda osnovne i srednje. ...koji ste bi debili vise sa tim gripom i prodajom vakvina . Preterali ste.

 3. test01 says:

  korona fasizam na delu - lud je onaj ko dozvoli ovako nesto Deca su svetinja!

 4. FILIP says:

  Predlog krizbog štaba je otprilike kao kad bi neko preložuo da se oni uškope da bi stekli imunitet

 5. Čist je ko Suza says:

  Pa dobro neka im to na čast služi, jer vrlo dobro znaju da oni sami služe bilijevoj szo radi depopulacije stanovništva. Ovo predstavlja sterilizaciju dece, odnosno njihovu hemijsku kastraciju, pogotovu zapadnim vakcinama. Na njima jasno piše da i te kako utiču na reproduktivnu moć stanovništva.

 6. Lucika says:

  decu treba ispisati iz škole i obrazovati ih kod kuće, jer će sigurno dobiti kvalitetnije obrazovanje i bolja znanja.

 7. uddu says:

  Šta još treba da nam rade da bi nas pelcovali ? Da nam ulaze i u kuće !Ako na ovo ne reagujemo,onda ne treba ni da postojimo više !

 8. Rafmanjinov says:

  Stvarno? E jadni mi Srbi, pa zar smo zaboravili 1999 godinu, i posledice zločinačkog NATO bombardovanja, da li sad treba da slušamo satanističke sluge, da ubijamo svoju decu mi sami???

 9. independent says:

  Ovo je uvodjenje segregacije i aparthejda.Tako je i hitler poceo sa jevrejima.Prvo odvajanje jevreja od nemaca zabranom odlaska jevreja svuda a onda i fizicko odvajanje slanjem jevreja u konclogore.Kada se pocne sa odvajanjem onda vise nema kraja.Zašto da zajedno u razredima sede bela deca sa ciganima?Naravno da cigane treba odvojiti.Prljavi su i sigurno sire neke zaraze.Zašto da se ulicom setaju oni koji nisu vakcinisani ?Zabrana izlaska na ulicu njima.Zašto da se dozvoli voznja auta nevakcinisanima?Mogu da idu svuda i da sire zarazu.Fasizan i nacizam oliceni u KONU novom hitleru zaduzenom samo za srbiju lupa na vrata.Ako ovaj postupak prema deci ucenicima bude prosao u srbiji onda su svi u srbiji kandidati za konclogore.Razlog za odvodjenje ce se uvek naci.Srbija je sada na prekretnici ili put u nacizam i fasizam ili povratak razumu Hitler je rekao svoju nameru .Narod je na potezu.

 10. vanja says:

  Srpski narode, dopustis li ovo izgubices svoju dusu. Sisli smo za manje od toga na ulice davne 1941. Ovaj put imamo mnogo vise razloga za uzbunu. Masovne litije ce proterati djavola iz nas.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *