ПОВАМПИРЕНО УСТАШТВО: Одржан антисрпски скуп у Загребу!

POVAMPIRENO USTAŠTVO: Održan antisrpski skup u Zagrebu!

19 februara 2017

2728-povampirene-ustase

U centru Zagreba juče je održan skup na kojem je izrečen niz optužbi na račun Srba, njihovih predstavnika i antifašista, prenosi glasilo Srpskog nacionalnog veća u Hrvatskoj „Novosti“.

Portal „Novosti“ navodi da se na tom antisrpskom skupu na Trgu bana Jelačičha, uprkos nacionalističkom entuzijazmu, okupilo jedva stotinak ljudi, prenosi RTS.

Takođe je tražen progon predsednika SNV Milorada Pupovca i predsednika SDSS-a Vojislava Stanimirovića, koje su učesnici skupa optužili za, kako su rekli, „srbovanje po Srbu i jugoslovenske orgije po Jasenovcu“.

Najnovijim napadima na srpsku zajednicu pridružili su se, kako je navedeno, zadarski i vukovarski veterani koji su tražili progon Pupovca i Stanimirovica, a pale su optužbe i na račun „aboliranih četnika koji su pretvoreni u privilegovanu nacionalnu manjinu“.

Oni su osudili su i postavljanje ćiriličnih tabli u Vukovaru i stali u odbranu onih koji su ih uništavali. Okupljeni su pevali nacionalisticke pesme, među kojima i one Marka Perkovića Tompsona.

Skup su organizovale „Žene u Domovinskom ratu“ i „Koordinacija udruženja proisteklih iz Domovinskog rata“.

KOMENTARI5 komentara

 1. Batina says:

  Umjesto zagreb trebali ste napisati Srbinovo, e onda bi naslov bio pravi.

 2. Batina says:

  A gdje je faca Stipe neardetalca.

 3. Portopranco says:

  Di je lobistica Sonjs Biserko?Ona je kontra Srba.

 4. Milomir says:

  Znači ništa od pomirenja ... hijene bi i dalje da kolju, SADa imaju poluustaše-polumuslimane-polusrbe-polušiptare u vladi Srbije... SENDVIČARI! Koliko Srba? ima u Vladi Hrvatske?

 5. Lajla says:

  „Žene u Domovinskom ratu“ i „Koordinacija udruženja proisteklih iz Domovinskog rata“.Smrdi na Sorosa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *