ПОВЛАЧЕ СЕ ПРИЗНАЊА КОСОВА: Пацоли у земљу пропао!

POVLAČE SE PRIZNANJA KOSOVA: Pacoli u zemlju propao!

4 aprila 2018

Prištinski „Zeri“ objavio je tekst u kojem konstatuje da se kosovsko ministarstvo spoljnih poslova dva dana nije oglasilo povodom odluke Burundija da povuče priznanje Kosova, kao i da ministar Bedžet Pacoli dva dana „nema hrabrosti“ da obavesti javnost šta se dešava sa povlačenjima priznanja Kosova koja najavljuje Srbija.

List navodi da već dva dana pokušava da stupi u kontakt sa Pacolijem, njegovim savetnikom Jeljirom Ziberajem i zamenicima Đerđ Dedajem i Antonom Berišom kako bi dobio odgovore, ali se niko od njih ne javlja na telefon.

„Danas je drugi dan kako Kosovo ima jedno priznanje manje i niko ni reč ne govori o razlozima zašto je došlo do povlačenja. Danas, drugog dana, premijer Ramuš Haradinaj je odgovarajući na pitanje da li će tražiti odgovornost za dvojicu zamenika premijera, koji su rekli da je Burundi nevažna zemlja, što je Srbija upotrebila kao argument kod Burundija za povlačenje priznanja, odgovorio da ‘treba razmotriti razloge povlačenja priznanja'“, zaključuje Zeri.

List navodi i da je Srbija organizovala ekipu lobista koji rade na tome da države koje nisu priznale Kosovo to i ne učine.

KOMENTARI5 komentara

 1. Velika Metla says:

  Gospode Bože oprosti mi,ali ovi su šiptari totalni fizički ddegenerici! Jedino normalnog izgleda su oni ako je šošon u braku sa nekom drugom nacijom! Nie čudo što ih nazivaju "znak pitanja"! Izgledaju kada stoje baš kao znak pitanja!

  • Fred says:

   Eliza Dushku je njihova, a žena rastura.

 2. Džo says:

  Svi povlače a Vučić i Dačić će da ga priznaju. 99,9 % su ga već priznali sa izdajničkim Briselskim sporazumom, ostala je stolica

 3. Hruscov says:

  E neka smo i mi lobirali makar u Buributiju, Tutiju, Mutimbetubiju....nema veze do 100e...samo zestoko. Idemooo

 4. Anac iz Liliput-a says:

  Spoljna politika se i svodi isključivo na lobiranje i interese, to su pravila igre, koja poštuje svako ko bi da igra. Nije čudno što se povlače priznanja, posebno posle situacije u Španiji, koja je uspela odbraniti svoju celovitost isključivo na nepriznavanju prava na otcepljenje na kom je insistirala u slučaju Kosova. Bilo koja država koja je priznala Kosovo, ako se jednog dana nađe u situaciji odvajanja dela sopstvene teritorije, taj argument neće imati. Kosovo je presedan u međunarodnom pravu koji je neodrživ na duge staze i vodi ka haosu u međunarodnim institucijama, najgore što se može desiti Srbiji je da prizna Kosovsku nezavisnost (a blizu smo toga), a da je ne priznaju neke druge države, pa da ispadnemo i žrtve i glupaci o istom trošku!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *