ПОВЛАЧЕ СЕ СВЕ МИРОВНЕ МИСИЈЕ УН!?

ПОВЛАЧЕ СЕ СВЕ МИРОВНЕ МИСИЈЕ УН!?

30 јуна 2021

Мировне мисије Уједињених нација на глобалном нивоу припремају се за могуће затварање у четвртак због буџета.

Наиме, уколико Генерална скупштина УН, која броји 193 члана, не може да се усагласи око новог буџета од шест милијарди долара који би важио до 30. јуна 2022. године.Поједине дипломате за кашњење у постизању споразума криве промене у преговарачким процедурама, питања око логистике и тешке преговоре који Кину супротстављају западним земљама, пренео је Ројтерс.

Кетрин Полард, директорка стратегије УН за управљање, политику и поштовање закона, казала је да је 12 мировних мисија УН, од којих је већина у Африци и на Блиском истоку, саветовано да почну израду планова за ванредне ситуације у случају да нови буџет не буде усвојен на време.

„Истовремено и даље се надамо и уверени смо да ће државе чланице закључити своје преговоре“ и одобрити буџет“, рекла је Полардова новинарима, преноси Б92.

Она је истакла да уколико крајњи рок 30. јун буде пропуштен, генерални секретар Антонио Гутереш може да новац користи само на заштиту имовине Уједињених нација и осигуравање заштите особља и мировних снага.

KOMENTARI5 коментара

 1. independent says:

  Nista zato Nato pakt ce ih zameniti u svim zemljama gde treba.Oni vole da posecuju zemlje koje nisu trazile da dođu kod njih u goste.

 2. doktrina soka says:

  pukla tikva,nema za sve lopove.

  • Бели Орао says:

   Шепурили се трошили и лијепо се проводили у дотичним државама , учинили нису ништа за сиротињу и јађу а кад су доларе примали испод сламе од амера и очи затварали кад су требали да виде и зауставе злотворе нису , ово је сад завршни рачун , без крчмара !

 3. Риста says:

  УН су перфидна секција америчке политике и неће се затворити. Није то СССР па да се распадне. Али док УН државе не потпишу да ће и даље следити политику САД, неће добити паре и биће реформисане онако како Америци треба. То се догађа сваки пут када се државе помало уздрмају и не дају 100% подршку Америци. Онда им се прети укидањем клошарских функција и установе где прецедници имају права да дођу једном годишње и да се рекламирају а њихови лезилебовићи су тамо "запослени" и ухлебљени. За Америку, односно УН, раде клошари из свих држава Света које Америка плаћа са више од 50% буџета. Кад једна држава прихвати америчке планове, онда је добродошла. Као што видите, већина држава Света се држи Америке и УН и добро је дошла. Укључујући ту и Русију а данас још више Кину која заступа глобалне интересе Америке. Када Америка нешто освоји, онда се тамо шаљу мировне снаге УН са Русима, Србима и Кинезима да чувају насталу ситуацију и нико се не усуђује да их нападне. Америку нико на овом Свету не напада. Успут, ЦИЈА је посејала по медијима света Ротшилде, Сороше, гејцове и Карзаије да се народ забавља и сваке преступне године избаци по неког новог кога наивни људи жваћу ко жваку и забављају се док лисица месо једе. Светом не владају никакви Масони, Сороши и Гејцови. Они су само један од скалпела на који наивни свет реагује са паником. Америка влада светом данас и то неприкосновено. А уз њу се лактају све велике "силе" света. Зато овај свет нема шансе да се извуче из канџи глобализма и уз УН, на челу са Америком и подршку Кине и колико им се дозволи, Русије и Индије, полако сагиње грбачу и повлачи се у новокомпоноване корона кампове у изолацију одакле ће се вадити онолико радника колико је потребно. Непотребни ће бити колатерална штета, подржана од разних Конова, Руских лекара готово 100% и кинеских антикорона "специјалиста" који су послати по свету да га збуњују и убеђују. Ти СЗО амерички лекари су убедили Косовца да је имао корону и да су га излечили, али да он о томе пише на интернету. Косовац се договорио са Коном и пласирао нам тезе о корони. Тако то раде збуњени људи. Све мировне снаге УН су под командом Америке па чак и ако се повуку као УН снаге, вратиће се као савезничке снаге Америке јер вероватно понека држава није била на линији прошле године. То се догађа сваке године када Америка карика своје планове и ако се неко противи, Америка им укида финансирање клошара и прецедничких говора. До данас се није ништа променило а неће ни ове године.

 4. Gagi says:

  Dobar si Risto, kako si stariji, samim tim nisi vise podlozan komunizmu i duzan , sve si bolji. Dolazis polako sebi STA si i KO si bio. Nije lose da se na onaj nas svet ode sa pokajanjem pred Lazara i Milosa, mozda se umilostive zabludelim budalama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u