ПОВЛАЧЕ СЕ СВЕ МИРОВНЕ МИСИЈЕ УН!?

POVLAČE SE SVE MIROVNE MISIJE UN!?

30 juna 2021

Mirovne misije Ujedinjenih nacija na globalnom nivou pripremaju se za moguće zatvaranje u četvrtak zbog budžeta.

Naime, ukoliko Generalna skupština UN, koja broji 193 člana, ne može da se usaglasi oko novog budžeta od šest milijardi dolara koji bi važio do 30. juna 2022. godine.Pojedine diplomate za kašnjenje u postizanju sporazuma krive promene u pregovaračkim procedurama, pitanja oko logistike i teške pregovore koji Kinu suprotstavljaju zapadnim zemljama, preneo je Rojters.

Ketrin Polard, direktorka strategije UN za upravljanje, politiku i poštovanje zakona, kazala je da je 12 mirovnih misija UN, od kojih je većina u Africi i na Bliskom istoku, savetovano da počnu izradu planova za vanredne situacije u slučaju da novi budžet ne bude usvojen na vreme.

„Istovremeno i dalje se nadamo i uvereni smo da će države članice zaključiti svoje pregovore“ i odobriti budžet“, rekla je Polardova novinarima, prenosi B92.

Ona je istakla da ukoliko krajnji rok 30. jun bude propušten, generalni sekretar Antonio Gutereš može da novac koristi samo na zaštitu imovine Ujedinjenih nacija i osiguravanje zaštite osoblja i mirovnih snaga.

KOMENTARI5 komentara

 1. independent says:

  Nista zato Nato pakt ce ih zameniti u svim zemljama gde treba.Oni vole da posecuju zemlje koje nisu trazile da dođu kod njih u goste.

 2. doktrina soka says:

  pukla tikva,nema za sve lopove.

  • Beli Orao says:

   Šepurili se trošili i lijepo se provodili u dotičnim državama , učinili nisu ništa za sirotinju i jađu a kad su dolare primali ispod slame od amera i oči zatvarali kad su trebali da vide i zaustave zlotvore nisu , ovo je sad završni račun , bez krčmara !

 3. Rista says:

  UN su perfidna sekcija američke politike i neće se zatvoriti. Nije to SSSR pa da se raspadne. Ali dok UN države ne potpišu da će i dalje slediti politiku SAD, neće dobiti pare i biće reformisane onako kako Americi treba. To se događa svaki put kada se države pomalo uzdrmaju i ne daju 100% podršku Americi. Onda im se preti ukidanjem klošarskih funkcija i ustanove gde precednici imaju prava da dođu jednom godišnje i da se reklamiraju a njihovi lezilebovići su tamo "zaposleni" i uhlebljeni. Za Ameriku, odnosno UN, rade klošari iz svih država Sveta koje Amerika plaća sa više od 50% budžeta. Kad jedna država prihvati američke planove, onda je dobrodošla. Kao što vidite, većina država Sveta se drži Amerike i UN i dobro je došla. Uključujući tu i Rusiju a danas još više Kinu koja zastupa globalne interese Amerike. Kada Amerika nešto osvoji, onda se tamo šalju mirovne snage UN sa Rusima, Srbima i Kinezima da čuvaju nastalu situaciju i niko se ne usuđuje da ih napadne. Ameriku niko na ovom Svetu ne napada. Usput, CIJA je posejala po medijima sveta Rotšilde, Soroše, gejcove i Karzaije da se narod zabavlja i svake prestupne godine izbaci po nekog novog koga naivni ljudi žvaću ko žvaku i zabavljaju se dok lisica meso jede. Svetom ne vladaju nikakvi Masoni, Soroši i Gejcovi. Oni su samo jedan od skalpela na koji naivni svet reaguje sa panikom. Amerika vlada svetom danas i to neprikosnoveno. A uz nju se laktaju sve velike "sile" sveta. Zato ovaj svet nema šanse da se izvuče iz kandži globalizma i uz UN, na čelu sa Amerikom i podršku Kine i koliko im se dozvoli, Rusije i Indije, polako saginje grbaču i povlači se u novokomponovane korona kampove u izolaciju odakle će se vaditi onoliko radnika koliko je potrebno. Nepotrebni će biti kolateralna šteta, podržana od raznih Konova, Ruskih lekara gotovo 100% i kineskih antikorona "specijalista" koji su poslati po svetu da ga zbunjuju i ubeđuju. Ti SZO američki lekari su ubedili Kosovca da je imao koronu i da su ga izlečili, ali da on o tome piše na internetu. Kosovac se dogovorio sa Konom i plasirao nam teze o koroni. Tako to rade zbunjeni ljudi. Sve mirovne snage UN su pod komandom Amerike pa čak i ako se povuku kao UN snage, vratiće se kao savezničke snage Amerike jer verovatno poneka država nije bila na liniji prošle godine. To se događa svake godine kada Amerika karika svoje planove i ako se neko protivi, Amerika im ukida finansiranje klošara i precedničkih govora. Do danas se nije ništa promenilo a neće ni ove godine.

 4. Gagi says:

  Dobar si Risto, kako si stariji, samim tim nisi vise podlozan komunizmu i duzan , sve si bolji. Dolazis polako sebi STA si i KO si bio. Nije lose da se na onaj nas svet ode sa pokajanjem pred Lazara i Milosa, mozda se umilostive zabludelim budalama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *