ПОВРАТАК КРВОЛОЧНЕ ЛЕЈДИ: Олбрајтова поново кује планове са Албанцима (ФОТО)

POVRATAK KRVOLOČNE LEJDI: Olbrajtova ponovo kuje planove sa Albancima (FOTO)

30 jula 2021

SAMOZVANI ministar odbrane lažne države Kosovo Armend Mehaj razgovarao je sa bivšom američkom državnom sekretarkom Medlin Olbrajt kojoj je, kako je naveo, „izrazio večitu zahvalnost na njenom vođstvu i odlučnosti u našim najtežim trenucima za (tzv.) Kosovo“.– Rekao sam joj da je heroina (tzv.) Kosova i svih slobodara Balkana i uvek će biti takva – napisao je Mehaj na Fejsbuku.

Dodao je da je izrazio zahvalnost i američkom narodu, Ministarstvu odbrane i američkoj vojsci na nezamenljivom i vitalnom doprinosu celom procesu izgradnje, razvoja i napretka lažnog ministarstva odbrane tzv. Kosova i „KBS“.

Mehaj je dodao i da je od Medlin Olbrajt dobio poziv da se sastanu u vreme njegove zvanične posete Sjedinjenim državama.

– Na kraju sam pozvao sekretarku Olbrajta da poseti (tzv.) ministarstvo odbrane i „KBS“ i da ubuduće redovno održavamo kontakte – rekao je Mehaj.

(Kosovo onlajn)

KOMENTARI11 komentara

 1. Djordje says:

  😂😂😂😂Mehaj ona trazi da se orca a ne da posecuje vase sediate dilera narkotika Magdalena voli bise da stavlja vasu drogu izmedju njenih nogu.

  • šiško says:

   Matora je ona za fircanje. Nije njoj više do toga, nego je demoni teraju da pravi zlo po svetu, a naročito Srbima. Umesto da kao svi normalni zlikovci ode na servisiranje i dobije još jedan životni vek, ona pokušava da glumi na Balkanu neku silu i pamet. Nećemo se mi nje lako izbaviti. Na kraju ćemo morati da je zatučemo. e

 2. milorad5 says:

  Ova veštica je predugo ovde,potpuno sam zaboravio na nju,pazi malu kako se sakrila.Astal da blista madlenka i to možeš šiptarima da zahvališ što su me podsedili na tebe i tvoje mračne priče, vreme je za isplatu i to sam baš okasneo.CCC opasna je ona:)AJd sad redom idemo po ekipi.

  • Velika Metla says:

   Zabrinjavajuće često se Srbima dešava da zaborave. Kako si uspeo zaboraviti ovo jedno od najvećeg ZLA koje je Srbinu ZLO ? Prosto neverovatno.

 3. 1389 says:

  Dolazi sudnji dan i za nju... Uskoro čim bude red...

 4. Harakiri covid vaccine says:

  Ko je ovaj majmunesku?

 5. Ovcoizovani covid idioti says:

  Baba droga.

  • šiško says:

   Hahahaha. Dolazi baba droga u neki studio (čini mi se da se radi o južnoj africi - ne znam otkud ona tamo)... Dolazi u muškim sandalama. Ali pravo muškim. Ono rimski stil sa srednjim kajišem i nekoliko poprečnih manjih. Došljapka i sede vrlo raspoložena. Dali joj nešto lepo. I onda kreće intervju. Reč po reč, baba droga lupeta za sve pare, a vrhunac dostiže kad prepričava svoj susret sa predsednikom neke male državice. On se zaleteo da je poljubi, pa mu je valjda zalet bio malo jači ili se okliznuo, pa joj pao u zagrljaj i dodirnuo grudi. Posle je kaže baba svuda pričao kako ona ima "tvrde grudi". (Ko zna šta je idiot nagurala u grudnjak) A ona se smeje i objašnjava kako su to bili njeni "broćis" (broševi). Svi se pitamo gde ona to nosi svoje "broćis". Baba droga je, dakle, lažnjak i kad joj se da nešto lepo ona radi i trtlja svašta i tako razotkrije da je zapravo muško.

 6. Beli Orao says:

  Ojeeee, pa njen ljubavnik je u zatvori ,hoće li ga posjetiti da je opet po guzičeti potapše i da joj da vreli poljubac ?

 7. Pingback: (FOTO) POVRATAK MEDLIN OLBRATJ: Ponovo kuje planove sa Albancima - Šajkača

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *