POVRATAK NACIZMA: Hitlerova deca i danas marširaju Evropom

POVRATAK NACIZMA: Hitlerova deca i danas marširaju Evropom

4 januara 2014

c5a1tovateljiPosle Drugog svetskog rata Zapadna Nemačka se brzo transformisala iz ubilačke diktature u uzornu demokratiju. Da li je zaista tako? Novi dokumenti, kako piše magazin “Špigl”, pokazuju koliko je nacističkih zvaničnika pronašlo uhlebljenje u posleratnoj prestonici Bonu. Iznenađujuće mnogo njih postavljeno je na visoke položaje u vlasti. Ukupno 25 ministara, po jedan predsednik i premijer SR Nemačke bili su članovi hitlerovih organizacija.

Za nas je verovatno najintrigantniji podatak da se na spisku članova Nacionalsocijalističke nemačke partije rada (NSDAP) koji je objavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova u Berlinu nalazi i ime Hansa-Ditriha Genšera, šefa diplomatije iz vremena raspada Jugoslavije.On je u istoriju ušao kao političar zaslužan za brzo priznanje Hrvatske i  praktično, jedan od kumova rata na prostoru bivše Jugoslavije.

Zar su ovakvi političari stvarali i stvaraju današnju modernu zajedničku Evropu? Ovo što se sada dešava  je nastavak nacističke politike Nemačke, jer je iste poteze povlačio je i Hitler kroz osamostaljenje Kosova i uključenjem Kosova u „veliku Albaniju“. Sve ono što je započeto 1941. godine nastavljeno je 1991. godine i nastavlja se i danas. Da nije bilo Nemačke ne bi bilo ni stvaranja nezavisne Hrvatske devedesetih godina.

Ne treba zaboraviti da je u strategiji nacističke Nemačke isto važilo da je Balkan most preko kojeg bi nemačka politika prodrla na Istok  i da se taj teren očisti od slovenskog življa, od Srba, jer su u Srbima uvek videli neku kopču sa Rusijom. Otuda su bez ikakvih skrupula, Albanci otpočeli sa terorom prema Srbima i etničkim čišćenjem, Hrvatska je to već uradila, a u Bosni im to nije uspelo zbog Ratka Mladića. Samo slep čovek ne vidi da se u ovom vremenu iscrtavaju nove granice u Evropi koje su gotovo istovetne granicama država koje je Hitler iscrtao.

Sve više su u pravu oni koji tvrde da se san nacističkog Kartela o monopolu nad Evropskim tržištem postaje java i da je ovakva Evropska Unija samo neka vrsta popravnog  ispita istih onih kartela koji su 1945. samo privremeno izgubili rat. Zna li ko da 54.000 briselskih birokrata, vladaju životima sa pola milijarde Evropljana, a da ih nikada niko nije izabrao. Narod (ili demos) tu nema šta da kaže. EU je oživotvorenje orwelovske totalitarne države pod plaštom neke kao “demokratije i ljudskih prava” a nema u njoj ni jednog ni drugog.

“Četvrti Rajh” se danas organizuje u Evropi na istim principima korporativne države kakva je bila nacistička Nemačka, s tom razlikom što je novi korporativni projekt prefinjeniji, ne nose se više crne uniforme i kukasti krstovi. Danas je pristup okrenut prvo ekonomskom potčinjavanju sveta, a oružana sila koristi se samo protiv neposlušnih država i naroda. Krajnji cilj je isti: porobljavanje zemalja, ako može i čitavih kontinenata i pljačka njihovih resursa.I Firer bi bio zadovoljan,što nisu mogli nacisti mogu mondijalisti…..Svet se nalazi pred Trećim svetskim ratom. On je već počeo, ali toga ljudi nisu svesni.Isto je tako bilo i kada je Hitler prisvojio Austriju i okupirao Čehoslovačku. Svet ni tada nije bio svestan šta se događa. Nije bio svestan  manipulacije.

Hitler i  čitava njegova vlada intenzivno su se bavili razrađivanjem ideje o “evropskom jedinstvu” i radili na “Europäische Wirtschaftsgemeinschaft”, tj. na Evropskoj ekonomskoj zajednici

Evropa u nastajanju: sastanak od 24. IV. 1964.

U prilogu dokumentima sa suđenja u Nürnbergu za ratne zločine nalazi se i pismo kojeg je direktor  koncerna IG Farben (temelj nacističke industrije smrti kojeg je, inače, financirao i Prescott Sheldon Bush, bankar, senator i otac G.H.W.Busha te djed G.W.Busha) August von Knieriem poslao nacističkoj vladi 20.jula 1940.

U tom su pismu navedena sredstva pomoću kojih IG Farben namerava učvrstiti svoju vodeću ulogu u Evropi, pa se u tu svrhu navode: zajednička evropska valuta, zajedničko evropsko zakonodavstvo, čak i evropski sudski sistem, razumije se – sve pod kontrolom IG Farbena, koji je tridesetih godina prošlog veka bio jedan od najmoćnijih svetskih monopola.

Većina menadžera zloglasnog IG Farbena je nedugo nakon najpoznatijeg svetskog suđenja ponovo zauzela vodeće pozicije u posleratnoj nemačkoj industriji.

Tako su se dana 24. aprila 1964. godine nekad aktivni članovi IG Farben naci-koalicije, ključni arhitekti Evropske unije, okupili u Briselu, samom središtu Evropske zajednice, kako bi s predsednikom Komisije EEZ starom kontinentu odredili novu budućnost…

(the Balkan chronicles)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *