ПОВРАТАК ВЕШТИЦЕ: Хилари Клинтон се враћа!?

POVRATAK VEŠTICE: Hilari Klinton se vraća!?

18 februara 2020

Američki mediji tvrde da se Hilari Klinton vraća na glavnu scenu nacionalne politike.

Tvrde da će je predsednički kandidat – milijarder Makl Blumberg – uzeti za potpredsednika države. Ako sam, naravno, uspe da uđe u Belu kuću.Blumbergov štab ovo još nije potvrdio, ali nije ni demantovao. Reakcija može značiti: i da se o toj kombinaciji upravo pregovara ili da je sve već faktički dogovoreno.

Neki procenjuju da je dogovoreno ne obelodanjuje da bi Blumberg imao veće šanse da dobiju nominaciju Demokratske partije za predsednika SAD.

Bilo kako bilo, uticajni američki portal Politico objavio je da se Blumberg odlučio „kad su sondaže (izbornih šansi) zatvorenog tipa pokazale da bi par Blumberg-Klinton na samim predsedničkim izborima bio „moćna sila“.

Blumberg i Klintonova imaju bliske političke poglede i pripadaju faktički istom segmentu Damokratske partije, a tvrdi se da mu ona znatno poboljšava izglede da se domogne Bele kuće.

U celoj situaciji su od značaja i tri bočne okolnosti: da Džo Bajden ima sve manje šanse da se izbori za nominaciju Demokratske partije za predsednika SAD, da Blumberga preko 40 bivših saradnica optužuje za seksualno spopadanje, a da Hilari u SAD važi za ljutu feministkinju.

Ako cela kombinacija prođe, Klintonova bi bila prva žena u istoriji SAD na položaju potpredsednika države. A mnogi su ubeđeni da će ona – ako joj se to posreći – faktički upravljati Amerikom.

Ne samo u slučaju da se 78-godišnjem Blumbergu iznenada – u toku mandata – pogorša zdravstveno stanje…

(Fakti)

KOMENTARI4 komentara

 1. garo says:

  Kucka.

 2. Mile says:

  Ako za njega (i nju glasaju) Amerikanci sigurno sebi kopaju grob. Ali ona smatra da ima veoma uspešnu viziju za Ameriku.

 3. XXX says:

  Tandem snova! Samo od toga nema nista! Njihov koncept je krepao. Ali oni to jos ne znaju.

 4. milorad2 says:

  pa baba bi volela ima samo jedan mali problem,TRAMP,TRAMP,TRAMP,TRAMP.....poludeli su od trampa i zbog trampa, na CNN svaka DRUA reč je TRAMP:)Neobično mi9 je drago što su zlikovci upali u paranoju prosto uživancija gledati iskrivljene face uhvaćenih ubica i lopova,uhvaćeni su na delu jedini razlog što nisu u zatvoru je što bi to ozbiljno uzdrmalo pravni i ustavno bezbednosni momenat u USA ali popušiće oni rešetke sigurno ako ih ne uibiju kao onog pedofila jer su nezgodni mogući svedoci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *