ПОВРЕДА ПРАВА ИЛИ ИМ СМЕТА ИСТИНА? „Јутјуб“ блокирао изјаву Вучића о Вокеру, снимак поново доступан (ВИДЕО)

ПОВРЕДА ПРАВА ИЛИ ИМ СМЕТА ИСТИНА? „Јутјуб“ блокирао изјаву Вучића о Вокеру, снимак поново доступан (ВИДЕО)

10 маја 2017

Видео изјава премијера Александра Вучића поводом изјаве бившег шефа верификационе мисије ОЕБС на КиМ Вилијама Вокера да има пројекат за „уједињење Албанаца“ у Албанији, са Косова и из дијаспоре након што је блокирана на „Јутјубу“, поново је доступна.

Видео изјава премијера за портал Спутњик блокирана је након 19.319 приказа.

Вучић је тада истакао да „цео свет сада има „доказе на тацни“ да је реч о великоалбанском лобисти, који се залагао за остварење тог пројекта ‘Велике Албаније’ на КиМ“.

„На страну што је сарађивао са Албанијом, на страну што се ангажовао од америчке обавештајне агенције. Је ли могуће да се ти, човече који си нам говорио да си неутралан и објективан, данас залажеш за Велику Албанију? Још кажеш да имаш решење! Да ли нам то опет претиш? Немој више да нам претиш!“, рекао је Вучић.

Као објашњење наведено је да „снимак обухвата садржај партнера (Мерлин) КВЗ Дигитал, који га је блокирао на основу ауторских права“.

„Спутњик“, међутим, тврди да је цео материјал у власништву тог портала.

Видео – снимак поново је доступан на „Јутјубу“.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. deki says:

    Interesatno mi je da gospodin Vucic se iznenadjuje ,za cilj stvaranje velike Albanije sa strane zapada,kao da je to nesto novo,bas nije nimalo cudno vec godinama se vidi,i da im je kranji cilj stvaranje velike albanije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u