ПОВРЕДА ПРАВА ИЛИ ИМ СМЕТА ИСТИНА? „Јутјуб“ блокирао изјаву Вучића о Вокеру, снимак поново доступан (ВИДЕО)

POVREDA PRAVA ILI IM SMETA ISTINA? „Jutjub“ blokirao izjavu Vučića o Vokeru, snimak ponovo dostupan (VIDEO)

10 maja 2017

Video izjava premijera Aleksandra Vučića povodom izjave bivšeg šefa verifikacione misije OEBS na KiM Vilijama Vokera da ima projekat za „ujedinjenje Albanaca“ u Albaniji, sa Kosova i iz dijaspore nakon što je blokirana na „Jutjubu“, ponovo je dostupna.

Video izjava premijera za portal Sputnjik blokirana je nakon 19.319 prikaza.

Vučić je tada istakao da „ceo svet sada ima „dokaze na tacni“ da je reč o velikoalbanskom lobisti, koji se zalagao za ostvarenje tog projekta ‘Velike Albanije’ na KiM“.

„Na stranu što je sarađivao sa Albanijom, na stranu što se angažovao od američke obaveštajne agencije. Je li moguće da se ti, čoveče koji si nam govorio da si neutralan i objektivan, danas zalažeš za Veliku Albaniju? Još kažeš da imaš rešenje! Da li nam to opet pretiš? Nemoj više da nam pretiš!“, rekao je Vučić.

Kao objašnjenje navedeno je da „snimak obuhvata sadržaj partnera (Merlin) KVZ Digital, koji ga je blokirao na osnovu autorskih prava“.

„Sputnjik“, međutim, tvrdi da je ceo materijal u vlasništvu tog portala.

Video – snimak ponovo je dostupan na „Jutjubu“.

KOMENTARIJedan komentar

  1. deki says:

    Interesatno mi je da gospodin Vucic se iznenadjuje ,za cilj stvaranje velike Albanije sa strane zapada,kao da je to nesto novo,bas nije nimalo cudno vec godinama se vidi,i da im je kranji cilj stvaranje velike albanije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *