ПОЖАРИ СУ НАПАД НА ТУРСКУ? Ердоган изнео стравичну сумњу!

POŽARI SU NAPAD NA TURSKU? Erdogan izneo stravičnu sumnju!

1 avgusta 2021

TURSKI predsednik Redžep Tajip Erdogan je rekao da vlasti nisu isključile mogućnost da je neko namerno zapalio šume.U požaru su već poginule četiri osobe, a povređeno je više od 150 ljudi, što je takođe dovelo do nekoliko evakuacija u odmaralištima.

Turski predsednik saopštio je da je uhapšena osoba osumnjičena za paljenje šuma na jugozapadu zemlje.

On nije otkrio ime ili motive osumnjičenog, ali je rekao da se sumnja da je osoba povezana sa požarom u blizini grada Milas u provinciji Mugla.

– Temeljno istražujemo uzroke požara. Ako postoje takvi izdajnici koji mogu da zapale svoju domovinu, suočiće se sa strogom kaznom – rekao je Erdogan.

KOMENTARI6 komentara

 1. Ovcoizovani covid idioti says:

  Sta cevama sume, za vas je kamenjar. Tako je to kad stvarate puno neprijatelja, onda ne znate ko vam se osvecuje.

  • Gardista says:

   Verovatno neki Milos Obilic

 2. Kosovac says:

  Treba razmišljati o uzrocima požara koji su nešto mnogo učestali po svetu, i prete da kod sorošoidnih novinara preuzmu primat od Korone. Prva verovatnoća za koju se ima motiv, to je da su požari podmetnuti (izazvani) od strane operativaca ekološkog tandema Bajden – Greta. Zato što su ti borci Pariskog sporazuma u stanju da i zemljotrese proglase kao posledice klimatskih promena, a kamo li ove požare koje bi svako ko je logičan proglasio kao posledice klim.pro. E da bi u to ime kuvane žabe zatvorili i porušili termoelektrane Nikola Tesla, Drmno, Kostolac, Mini HE, i tako spasili buduće generacije od njihovog negativnog uticaja na klimatske promene. ……………Druga verovatnoća, ako je neko pogledao požar gde je komplet izgorelo Kanadsko selo Liton, moralo bi da mu postane nešto sumnjivo: Selo je bilo super uređeno, travnjaci ošišani, bez nekih strnjika i brgolazina. I baš celo selo da izgori u roku od 8 minuta. Mogu da se uporede satelitski snimci, selo izgorelo, a okolna šuma ni taknuta. Znači požar nije nastao širenjem, nego je nastao na lokaciji sela. Kao da je izazvan odozgo, znači preko satelita, zracima uperenim ka željenim lokacijama. Ako znamo da je ove godine lansiran veliki broj satelita koji bi služili za komunikaciju G mreže, gledali smo kako jedan za drugim kao komarci piče u atmosferu, šteta je da se na njima dodatno ne ugradi neki generator koji bi požarne zrake uputio na željeno mesto na Zemlji. Kada je mogao Arhimed da pravi toplotne zrake još pre nove ere, zašto ne bi mogao i danas neki inteligentan sorošoid? ……………Ovaj problem sa satelitima je rešiv, ukoliko su Rusi i Kinezi raspoloženi da ih sruše sa zemlje. Znamo da su i oni ranije imali uspešne eksperimente i uspešne probe rušenja nekih svojih satelita. Ali veći bi problem nastao ukoliko Rusi i Kinezi nisu raspoloženi da ih sruše.

 3. Rista says:

  Alah je svemoguć! Alah akbar! Alah pali Tursku, Vaša Ekselencijo Erdogane. I nemo se pitate zakim zvona zvone. (Nije lepo to što sam poručio, ali jeste narodski, mada mu šume goru zbog vrućina kao i svuda po svetu. Ali narod može da pomisli da je Erdogan kriv jer nije zaštitio šume, a pogotovo ako Ameri puste takvu buvu u Tursku. Zato malo političkih priprema nije na odmet. Teroristi su postali majka opravdanja. Baš za sve. A danas svaku nepogodnu pojavu može da iskoristi neprijatelj i da okrivi koga već hoće. To liberalno globalističko konzeravtivni psihogeni postulat deteritorizovane planete - das malo poslužim sonim što sam naučio iz jednog predivnog teksta koji me oduševio i razduševio. Ali take pametne reči upotrebljava)

 4. Kulak says:

  Kurdi?A ima ih još koji mrze turskog okupatora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *