ПОЖАРИ СУ НАПАД НА ТУРСКУ? Ердоган изнео стравичну сумњу!

ПОЖАРИ СУ НАПАД НА ТУРСКУ? Ердоган изнео стравичну сумњу!

1 августа 2021

ТУРСКИ председник Реџеп Тајип Ердоган је рекао да власти нису искључиле могућност да је неко намерно запалио шуме.У пожару су већ погинуле четири особе, а повређено је више од 150 људи, што је такође довело до неколико евакуација у одмаралиштима.

Турски председник саопштио је да је ухапшена особа осумњичена за паљење шума на југозападу земље.

Он није открио име или мотиве осумњиченог, али је рекао да се сумња да је особа повезана са пожаром у близини града Милас у провинцији Мугла.

– Темељно истражујемо узроке пожара. Ако постоје такви издајници који могу да запале своју домовину, суочиће се са строгом казном – рекао је Ердоган.

KOMENTARI6 коментара

 1. Ovcoizovani covid idioti says:

  Sta cevama sume, za vas je kamenjar. Tako je to kad stvarate puno neprijatelja, onda ne znate ko vam se osvecuje.

  • Gardista says:

   Verovatno neki Milos Obilic

 2. Косовац says:

  Треба размишљати о узроцима пожара који су нешто много учестали по свету, и прете да код сорошоидних новинара преузму примат од Короне. Прва вероватноћа за коју се има мотив, то је да су пожари подметнути (изазвани) од стране оперативаца еколошког тандема Бајден – Грета. Зато што су ти борци Париског споразума у стању да и земљотресе прогласе као последице климатских промена, а камо ли ове пожаре које би свако ко је логичан прогласио као последице клим.про. Е да би у то име куване жабе затворили и порушили термоелектране Никола Тесла, Дрмно, Костолац, Мини ХЕ, и тако спасили будуће генерације од њиховог негативног утицаја на климатске промене. ……………Друга вероватноћа, ако је неко погледао пожар где је комплет изгорело Канадско село Литон, морало би да му постане нешто сумњиво: Село је било супер уређено, травњаци ошишани, без неких стрњика и брголазина. И баш цело село да изгори у року од 8 минута. Могу да се упореде сателитски снимци, село изгорело, а околна шума ни такнута. Значи пожар није настао ширењем, него је настао на локацији села. Као да је изазван одозго, значи преко сателита, зрацима упереним ка жељеним локацијама. Ако знамо да је ове године лансиран велики број сателита који би служили за комуникацију G мреже, гледали смо како један за другим као комарци пиче у атмосферу, штета је да се на њима додатно не угради неки генератор који би пожарне зраке упутио на жељено место на Земљи. Када је могао Архимед да прави топлотне зраке још пре нове ере, зашто не би могао и данас неки интелигентан сорошоид? ……………Овај проблем са сателитима је решив, уколико су Руси и Кинези расположени да их сруше са земље. Знамо да су и они раније имали успешне експерименте и успешне пробе рушења неких својих сателита. Али већи би проблем настао уколико Руси и Кинези нису расположени да их сруше.

 3. Риста says:

  Алах је свемогућ! Алах акбар! Алах пали Турску, Ваша Екселенцијо Ердогане. И немо се питате заким звона звоне. (Није лепо то што сам поручио, али јесте народски, мада му шуме гору због врућина као и свуда по свету. Али народ може да помисли да је Ердоган крив јер није заштитио шуме, а поготово ако Амери пусте такву буву у Турску. Зато мало политичких припрема није на одмет. Терористи су постали мајка оправдања. Баш за све. А данас сваку непогодну појаву може да искористи непријатељ и да окриви кога већ хоће. То либерално глобалистичко конзеравтивни психогени постулат детериторизоване планете - дас мало послужим соним што сам научио из једног предивног текста који ме одушевио и раздушевио. Али таке паметне речи употребљава)

 4. Kulak says:

  Kurdi?A ima ih još koji mrze turskog okupatora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u