ПОЗИВ НА СМИРИВАЊЕ ТЕНЗИЈА У ДРУШТВУ

POZIV NA SMIRIVANJE TENZIJA U DRUŠTVU

22 novembra 2015

Miroslav Parovic 34245Medijski obračuni između urednika vodećih medija u Srbiji u kojima se ne biraju reči, satanizacija i haranga koja se vodi protiv svih koji se bave politikom, kao i najnoviji slučaj privođenja bivšeg funkcionera naše stranke, Andreja Fajgelja jasno pokazuju da su tenzije u našem društvu dostigle maksimum.

Mi kao stranka već duže vreme ukazujemo da NATO strukturama treba haos u Srbiji i regionu i da će za taj posao sve više koristiti petu kolonu, ali i korisne budale kojih nažalost nije malo. Stoga, još jednom apelujemo na sve društvene i političke činioce da dobro vagaju svoje reči i poteze jer uovako napetoj situaciji i najmanja varnica može da izazove haos.

Duboko svesni da ovaj narod ne bi izdržao još jedan „dvadedet i sedmi mart“ ili „peti oktobar“ ponavljamo svoj poziv državnom vrhu da što hitnije inicira razgovore svih relevantnih političkih činilaca u našem društvu. Breme pitanja kao što su Kosovo, NATO pakt, migrantska kriza, pretnja od terorizma niko sam ne može da nosi, te nam je stoga potreban što širi dogovor i što hladnija glava.

Mir i stabilnost su najmanje, a ujedno i najznačajnije što dugujemo našem narodu!

Novi Sad, 22.11.2015. godine.

Miroslav Parović, predsednik Treće Srbije

KOMENTARIJedan komentar

  1. Goran says:

    u pravu ste Miroslave, treba ostati hladne glave . Ipak je to najpametnije jer je ocito da je ovo usijanje nista drugo nego bezobrazni i provokativni palez fitilja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *