ПОЗНАТ ЈЕ НАЈВЕЋИ ФАВОРИТ за новог премијера Србије!

POZNAT JE NAJVEĆI FAVORIT za novog premijera Srbije!

17 maja 2017

Ako je verovati kladionicama, novi premijer Srbije biće aktuelni prvi potpredsednik Vlade i šef SPS-a Ivica Dačić, dok iz senke svoju šansu vrebaju Dušan Vujović, Ana Brnabić i Nikola Selaković.

Kladionice su izbacile najnovije kvote za klađenje kada je reč o premijerskom mestu, a ubedljivo najmanje novca ćete zaraditi ukoliko se opkladite da će budući premijer biti šef socijalista.

Kvota na izbor Ivica Dačić za prvog čoveka Vlade Srbije je 1,7, odnosno na svakih uloženih sto dinara kladioničar u slučaju pogotka dobija samo 170.

Donedavno favorit iz senke, a sada ime koje se nešto ređe pominje, ministar finansija Dušan Vujović postavljen je na drugo mesto, uz kvotu 3,5, zatim slede bivši ministar pravde Nikola Selaković (4,2) i ministarka državne uprave Ana Brnabić (4,3).

Inače, Vučić je polovinom prošlog meseca nagovestio da bi i pre preuzimanja funkcije mogao da objavi ime novog premijera, odnosno rekao je da će “u narednih mesec dana” objaviti odluku, uz opasku da se “krug suzio na dva-tri imena”.

Taj rok ističe ovih dana, a favoriti nisu pomogli javnosti u rešavanju ovog pitanja, jer su uglavnom okolišali kada im je postavljano pitanje o eventualnom imenovanju.

Tako je Dačić, često uz osmeh, odgovarao da “i da jeste, ne bi to javno rekao”, kao i da je “zadovoljan svojim radnim mestom”.

Daleko iza navedene četvorke nalaze se Zorana Mihajlović (kvota 50) i Tomislav Nikolić (100).

Bliski saradnik premijera Vučića i ministar policije Nebojša Stefanović nije uvršten na objavljenoj kladioničarksoj listi.

(Alo)

KOMENTARI2 komentara

  1. Baraba says:

    Kladim se na Anu Brnabic Iluminati preferiraju Gay populaciju na premijersko mesto I da nemaju decu , 15 Evropskih lidera iz EU danas su bez dece???

  2. teoretičar says:

    Zorana će biti novi premijer propale Srbije. Ne mislite valda da je Vučić plaćao tolike plastične operacije za Zoranu tek tako? Nije, brate! Ima lutka da trčka uz njega gde god se pojavi. Da zabljeskuju svet i bidnu veliki.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *