ПОЗНАТИ АМЕРИЧКИ ПОЛИТИЧАР ШОКИРАО: Сада следи вакцинација!

POZNATI AMERIČKI POLITIČAR ŠOKIRAO: Sada sledi vakcinacija!

8 maja 2020

U svojoj prvoj nedelji u Predstavničkom domu 1976. bio sam jedan od dva glasa protiv zakonodavstva kojim se dodeljuju sredstva za program vakcinacije protiv svinjskog gripa.

Izbijanje svinjskog gripa tada je dominiralo u svim medijima, tako da je većina u DC mahnito želela da „preduzme nešto“ povodom virusa.Na žalost, brzo stvorena i puštena u proizvodnju, vakcina protiv svinjskog gripa ne samo da nije bila efikasna, već je bila i opasna.

Otprilike 50 ljudi koji su primili vakcinu naknadno je oboleo od potencijalno fatalnog oblika paralize.

Prema stručnjaku iz Centara za kontrolu bolesti, pojava tog oblika paralize bila je četiri puta veća među onima koji su primili vakcinu protiv svinjskog gripa nego u opštoj populaciji.

Ta tužna istorija može se uskoro ponoviti. Trenutno vlade i privatne industrije rade na brzom razvoju i primeni vakcine protiv koronavirusa.

Osnivač Microsofta Bil Gejts, koji je glavni pokretač ovih težnji, predložio je da svima koji dobiju vakcinu izda „digitalni sertifikat“ koji dokazuje da je vakcinisan.

Dr Entoni Fauči, epidemiolog koji je dao brojna pogrešna predviđanja, takođe želi da pojedinci imaju neke dokaze da su vakcinisani.

Još jedan autoritarni predlog za borbu sa koronavirusom je primoravanje svih da preuzmu telefonsku aplikaciju koja će pratiti njihova kretanja.

To bi omogućilo vladinim zvaničnicima da identifikuju one koji su možda bili u blizini svakoga ko je možda imao koronavirus. Takvo obavezno „traženje kontakta“ napad je na našu privatnost i slobodu.

Vakcine mogu poboljšati zdravlje. Na primer, vakcine su pomogle da se smanji pojava bolesti kao što su polio. Ali nisu sve vakcine bezbedne i efikasne za sve ljude.

Nadalje, određene savremene prakse, poput davanja novorođenčadima višestruke vakcine odjednom, mogu uzrokovati zdravstvene probleme.

Činjenica da vakcine mogu imati koristi nekim ljudima, ili čak većini ljudi, ne opravdava vladu da prisiljava pojedince da budu vakcinisani.

Takođe ne opravdava vakcinisanje dece protiv volje njihovih roditelja. A to svakako ne opravdava zadržavanje pojedinaca i porodica u nehotičnom karantinu jer nemaju „digitalne potvrde“ koje dokazuju da su vakcinisani.

Ako vlada može da primora pojedince da se leče protiv svoje volje, onda nema razloga zašto vlada ne može da primora pojedince da kupuju zdravstveno osiguranje, zabrani im posedovanje vatrenog oružja, diktira im njihove uslove rada i spreči ih da preduzimaju štetne radnje poput pušenja marihuane.

Slično tome, ako vlada može da nadvlada volju roditelja u pogledu lečenja njihove dece, onda nema razloga da vlada ne može da uzurpira roditeljsku vlast u drugim oblastima, poput obrazovanja.

Pristalice obaveznih vakcina i pojačanog nadzora pokušavaju da ucenjuju američki narod tvrdeći da se karantin ne može završiti ako ne stvorimo sistem zdravstvenog nadzora i ne učinimo vakcinaciju obaveznom.

Sve veći broj Amerikanaca koji su umorni od nemogućnosti da idu na posao, u školu ili u crkvu ili čak odvode svoju decu u park zbog vladinih mera trebalo bi da odbace ovaj „dogovor“.

Umesto toga, oni bi trebalo da zahtevaju momentalni prekid karantina i vraćanje odgovornosti pojedinca za odlučivanje kako da najbolje zaštite svoje zdravlje.

Autor: Ron Pol (ronpaulinstitute.org)

Ron Ernest Pol (engl. Ron Ernest Paul, 20. avgust 1935) američki je političar, dugogodišnji kongresmen iz Lejk Džeksona (Teksas), član Republikanske stranke i lekar.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI6 komentara

 1. Vesko says:

  Svi traže planetu bez vakcina, evo kakav je haos nastao bez samo jedne vakcine.

  • padre says:

   Zar ti stvarno misliš, da je haos samo zbog vakcine?

 2. kojic jovan says:

  Ko hoce nek poturi dupe i vakcinise se...

 3. Opljačkani penzioner says:

  A što bi se mi Srbi sekirali zbog vakcine kad smo među prvima uveli obaveznu vakcinaciju, bez obzira na posledice koje vakcine izazivaju, kako je to navedeno u ovom članku, ali to isto tvrdi i dr Jovana Stojković, pa je ustala kuka i motika protiv nje. Sve što najnaprednije države sveta nisu prihvatile naši briselski klimoglavci prihvataju bez pogovora (obavezna vakcinacija, pretpostavljena saglasnost doniranja organa, uvoz GMO semena i hrane, bioinženjering (zaprašivanje iz vazduha), rasprodaja svega što imamo, naseljavanje milion migranata, odricanje od dela sopstvene teritorije, instaliranje 5G mreže). Ima li još kojeg zla koje nam briselske birokrate neće servirati, a što njima ne pada na pamet da usvajaju u svojim državama?

 4. SiNiša says:

  Laičko razmišljanje. U vreme gripova i većih pošasti nevakcinisani (već teško bolesni, osobe sa slabijim imunitetom, stariji, ...) treba da se paze da se ne razbole. Kao što rade već vekovima. Bilo bi dobro kada bi visoko razvijena Civilizacija ponudila nešto za bolju zaštitu i za bezbednije izlečenje. Ne! ona nudi vakcinaciju i karantin. Od svih ponuđenih lekova vakcine su najneodgovorniji način za zaštitu zdravlja. U postupku lečenja od neke bolesti prepisuju nam se lekovi kod kojih u prilogu piše i koje su kontraindikacije i sl. Osim "prava" da morate da vakcinišete dete, ili sebe, bez saznanja o sastavu vakcina (makar kao kod prehrambenih proizvoda i šiframa tipa E220 i sl.) i bez upozorenja na moguće posledice po primaoca vakcine i bez saznanja da davalac vakcine ne snosi nikakve posledice, kao ni trgovci i proizvođači?!? Ne bih rekao da je sve to tako "za naše dobro"!?! Ja sumnjam. Ako bih bezpogovorno primao svaku, pa i nepostojeću i neispitanu, vakcinu to bi značilo samo da sam ja verovatno zaštićen od te bolesti, ali ne i doživotno (ili bar na duži rok) i da sam time postao nosioc zaraze i opasnost po one koji nisu primili tu vakcinu. Ja o njima vakcinom dobijam aboliciju za zaražavanje drugih svojim nepažljivim ponašanjem. I ništa drugo. Kao vakcinisan ja sam opasnost za nevakcinisane a ne obratno.

 5. persida says:

  Ovaj ima tako debilnu facu da nema sumnje da je vec vakcinisan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *