ПОЗНAТИ ФИЗИЧAР ШОКИРАО: „За урагане у Aмерици одговорни су тајни експерименти!“ (ВИДЕО)

POZNATI FIZIČAR ŠOKIRAO: „Za uragane u Americi odgovorni su tajni eksperimenti!“ (VIDEO)

12 septembra 2017

U intervjuu koji je emitovao CBS, svetski poznati fizičar dr Mičio Kaku je izjavio da su uragani, poput onih koji su nedavno pogodili SAD rezultat vladinog programa za modifikaciju vremena u kom je nebo prskano nano česticama, a oluje su onda “aktivirane“ upotrebom “lasera.“

U intervjuu, Mičio Kaku govori o istoriji modifikacije vremena, pre nego što ga je ekipa CBS zaustavila.

Program aktivnog auroralnog istraživanja visoko frekvenicije HAARP (skraćeno od engl. High Frequency Active Auroral Research Program), program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije) je istraživački projekat koji želi da „razume, stimuliše i kontroliše procese u jonosferi koji mogu da izmene učinak komunikacionih i sistema za nadgledanje“.

Započet je 1993. godine i predloženo je da traje 20 godina.

Prema rečima vladinih zvaničnika, HAARP omogućava vojsci da modifikuje vreme i pretvori ga u oružje tako što će izazvati zemljotrese, poplave i uragane.

Sa anomalnim uraganima koji trenutno razaraju Ameriku, poplavama koje uništavaju Indiju, i požarima koji uništavaju severozapad Pacifika, klimatski rat je trenutno tema javnog mnjenja.

Izvor: Kurir

KOMENTARI11 komentara

 1. Banebanane says:

  Dobro, to smo znali odavno. Ali kad pomenu nano čestice, one spadaju u nekoliko pojmova o kojim ne znamo gotovo ništa, a ono što znamo potiče iz strogo kontrolisanih (naučnih?) izvora i dozirano je na meru da iako nešto i znamo, ne razumemo gotovo ništa. Otprilike nanočestice su manje od najmanjeg zamislivog (:=) a mogu da rade više nego što može supermen, štite, brane i teše. Ima još dosta takvih pojmova, a jedan od najgorih, najmučnijih je "kvantni" u sintagmi sa "računar". "Kinezi napravili kvantni računar", kaže jedna vest koja je dugo kolala našom i svetskom javnošću, ali niko nam ne objašnjava šta će njime raditi, čemu će im on služiti. Za kuvanje kineskog zelenog čaja ili možda za menjanje naše prošlosti i sadašnjosti i kreiranja budućnosti po svom ukusu? E od takvih pojmova ja se u...vam svaki dan. Možda je to strah kakav je preplavljivao naše pretke kad sevne munja i zagrmi, iz neznanja. Ako je tako, dajte ljudi, objasnite i naučite nas.

 2. Kosovac says:

  Došla su teška vremena, malo, malo, pa neko šokira.

 3. goran says:

  Ništa novo. Obratite pažnju u dokumentarcima o uraganu na Kubi, gde ljudi u pedesetim i šezdesetim godinama kažu kako ovakav uragan nikada ranije nisu videli. A što se tiče Floride, ona je već bila pod sličnim eksperimentom u prošlosti.

  • Trifun says:

   ... i našeg neba1999,u proleće i leto.

 4. Jovan says:

  Ma to je jasno svakom ko je imao bar 2 iz fizike i astronomije, a ima mozak da sabere 2+2! I naravno USA i svi zapadni mediji prekidaju program ili govornika kada pocne da govori istinu koja govori o njihovoj zlocinackoj raboti na Planeti. Glupani ,ce reci da je to "teorija zavere", jer su im zapadni mediji isprali mozak ili ga prirodno od rodjenja nemaju.

 5. Vojna I ojdeSe says:

  Za sve su krivi Vonzemjani. On su nam Dali I smartphone...?

 6. marko says:

  ovaj dr prica gluposti o tom haarpu novine ispiru mozak to nije moguce napraviti vec kad se desi prirodna katastrofa uvek se trazi objasnjenje u nekim tajnim eksperimentima cudotvornog oruzja GLUPOSTI

  • Real says:

   Marko genijalcu!!!Napad inteligencije?

  • Grehom do katastrofe says:

   Pa Marko ipak jeste u pravu, i sam Tesla nije razvija oružje za globalnu promenu klime, to niko ne može na ovaj način iako je istina da mnogo pokušavaju i mnogo kvare ionako loše stanje, Tesla je rekao i za stojeće magnetne talase koji bi bili kao neki neprobojni štit da je jako teško napraviti i da treba mnogo veštine, ni sam nije uspeo da razvije tako nešto. Ako je neko ovo napravio zašto bi ga upotrebljava protiv sebe samoga? Na pr. ameri, ili bilo ko drugi. Savremena fizika ne poznaje mnoge fizičke pojave, a ove u prirodi pripisuje čoveku? Zar ne znate da postoje i više sile i da njima upravlja Višnji?

 7. goran says:

  Marko, jel' su te tako ucili u skoli? Mora da si bio vukovac.

 8. goran says:

  Bas je genijalan taj Visnji kad svaki cas unistava i razara. Da mu se klanjam, nemam nameru. Priznajem samo stare slovenske, paganske bogove. Oni su pokrovitelji prirode, porodice. Sve drugo su izmastane budale u sluzbi destrukcije. Hriscanstvo je od Slovena napravilo sonje i cmizdravce.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *