Poznati i dalje pozivaju na pomoć Balkanu

Poznati i dalje pozivaju na pomoć Balkanu

23 maja 2014

Teen Choice Awards 2013 - ShowPoznate ličnosti i dalje, najviše putem društvenih mreža, šalju svoje podrške Srbiji, nadajući se da će na taj način skrenuti pažnju na stanovnike Balkane ugrožene u poplavama.

Čuveni glumac Kevin Spejsi poslao je podršku stanovnicima Srbije, zahvalivši pritom Novaku Đokoviću zbog toga što je svetu skrenuo pažnju na poplave na Balkanu.

I glumac Ešton Kučer skrenuo je pažnju svojim pratiocima na tviteru da je Balkanu potrebna pomoć, ostavivši i link ka sajtu Unicefa putem kojeg zainteresovani mogu da pomognu žrtvama poplava.

Brojnim porukama podrške Srbiji pridružio se i jedan od najpoznatijih dirigenata sveta, Zubin Mehta, koji u svom dopisu navodi:

“Naše molitve i misli su sa Vama i nadamo se da će vaše patnje brzo proći, kao i da će pomoć koja dolazi iz čitavog sveta što pre olakšati bol srpskog naroda.”

Prethodnih dana poruke podrške poslali su i pisci Paolo Koeljo i Toni Parsons, zvezde festivala Exit i Mad in Belgrade, brojni glumci, muzičari…

(B92)

KOMENTARIJedan komentar

  1. milica says:

    Hvala im za apel ali oni bi trebali svojim primjerom pokazati solidarnost,za sada osim Đokovića samo apeli a apeli ne pomažu osim možda, malo, moralno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *